Golf Nyheder

Profil Rejsers Golfnyheder

På denne side finder du vores golfrejsetilbud med en særlig værdi. Det er måske en ekstra fordelagtig pris, en unik merværdi eller "sidste-chance-for-tilmelding". Det er også her du fremover vil finde vores nyheder og opslag om aktiviteter i den kommende sæson, bl.a. vores arrangement af Børsen Golf turneringen, vores tilstedeværelse på messer og datoer og program for foredrag.

Golfnyheder

penina golf udefra

Matchtur med fokus på de nye golfregler
- afrejse 20. - 27. april 2019

Tag med på en anderledes matchtur til skønne Algarvekysten og bliv introduceret til de nye golfregler gældende fra januar 2019.

Inkluderet i prisen: 
- Ophold i delt dobbeltværelse på Penina Hotel & Golf Resort
- Direkte fly med sædereservation fra Århus til Faro
- Alle kendte lufthavns- og flyafgifter
- 23 kg golfbag, 23 kg bagage og 7 kg håndbagage
- Transfer fra lufthavn til hotellet t/r
- Morgenmad alle dage plus 5 måltider
- 5 runder golf på Penina Championship med matchpræmier
- Med tourleder Villy Bøgelund
7 nætter fra

kr. 9.990,-

Nye golfrejsetilbud

pga tour 3 pro putt

Solo-golf 

– når golfrejsen skal kombineres med hyggeligt selskab

Vi har hos Profil Rejser Golf gennem årene haft stor succes med golfrejser, hvor du tager alene afsted med din golfbag over skulderen for at møde nye, spændende mennesker, som deler din store passion – nemlig golf.
Af erfaring ved vi, at fællesskabet og samværet på banen er vigtige elementer for en god golfferie. Derfor sørger vores matchledere for, at vi i år har et forrygende ugeprogram på vores soloture. Programmet sikrer, at alle deltagere lærer hinanden at kende både på banen såvel som ved hyggeligt samvær om aftenen på gode restauranter og på hotellet.