Golf Nyheder

Profil Rejsers Golfnyheder

På denne side finder du vores golfrejsetilbud med en særlig værdi. Det er måske en ekstra fordelagtig pris, en unik merværdi eller "sidste-chance-for-tilmelding". Det er også her du fremover vil finde vores nyheder og opslag om aktiviteter i den kommende sæson, bl.a. vores arrangement af Børsen Golf turneringen, vores tilstedeværelse på messer og datoer og program for foredrag.

Golfnyheder

korineum 10th green

Efterårs golf på solrige Cypern 
med non-stop fly

Nyd skønne golfdage på Cyperns solrige nordkyst i efteråret. Det 4-stjernede Korineum Golf & Beach Resort byder på en skøn udsigt fra sin egen 18-hullers mesterskabsbane med træningsfacilliteter og driving range.

Inkluderet i prisen: 
Direkte fly med Norwegian fra København til Larnaca Lufthavn, Cypern
Mulighed for køb af tilslutning fra Billund eller Aalborg
20 kg bagage, 15 kg golfbag og 5 kg håndbagage
Transport fra lufthavn til hotel t/r
7 nætter på Korineum Golf & Beach Resort med halvpension
5 runder golf på Korineum Golf
Wi-fi på alle værelser
7 nætter fra

kr. 7.765,-

Nye golfrejsetilbud

pga tour 3 pro putt

Solo-golf 

– når golfrejsen skal kombineres med hyggeligt selskab

Vi har hos Profil Rejser Golf gennem årene haft stor succes med golfrejser, hvor du tager alene afsted med din golfbag over skulderen for at møde nye, spændende mennesker, som deler din store passion – nemlig golf.
Af erfaring ved vi, at fællesskabet og samværet på banen er vigtige elementer for en god golfferie. Derfor sørger vores matchledere for, at vi i år har et forrygende ugeprogram på vores soloture. Programmet sikrer, at alle deltagere lærer hinanden at kende både på banen såvel som ved hyggeligt samvær om aftenen på gode restauranter og på hotellet.
Vi har i år to spændende soloture på programmet, nemlig vores nytårs golfrejse til Beleks 5*Regnum Carya Golf og vores West Cliffs Open med ophold på 5*Praia D’El Rey i Portugal i starten af november.

Se nytårsgolf i Belek med Luxury All Inclusive her
Se Profil Rejser West Cliffs Open i Portugal her