Golf Cruise

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Trænger du til at golfe under varmere himmelstrøg alt imens du nyder et krydstogt med oplevelser og forkælelse?

Se alle golfrejsetilbud Send rejseforespørgsel til vores golfafdeling

Efterhånden har rigtig mange danskere opdaget krydstogtets mange fordele. I stedet for at bo ét sted i hele ferien, har du med et krydstogt mulighed for at opleve forskellige destinationer, mens du døgnet rundt forkæles med lækre måltider, supergod service og al mulig komfort ombord på dit "sejlende hotel".

Også inden for golfrejser benytter vi os af krydstogtets mange muligheder. Vi pakker løbende dejlige golf cruises til bl.a. Middelhavet, hvor der undervejs er mulighed for at spille på nogle af destinationernes dejlige golfbaner. Vi planlægger også et nytårscruise i Middelhavet i det nye år. 

Undervejs får du både mulighed for at koble af, opleve kultur og seværdigheder undervejs og ikke mindst.. at få spillet al den golf, som du lyster, i forskellige lande.

Kunne du tænke dig et golf cruise et sted i sydens sol, så kontakt os for et tilbud eller inspiration. Vi skræddersyer gerne efter dine ønsker.

Læs mere

Vil du til ?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.