Golfferier

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Din golfferie - vores "drive"

Profil Rejser har et golfteam med de dygtigste rejseeksperter inden for golfferier, som vi udbyder til store dele af verden.

Send rejseforespørgsel til vores golfafdeling


Hos Profil Rejser Golf stræber vi efter den unikke og veltilrettelagte golfrejse til hver eneste golfer, og heldigvis er det muligt takket være vores store produktkendskab, særlige ekspertise og i øvrigt høje serviceniveau. 

Vi udbyder golfrejser med alt fra matchture med hyggeturneringer undervejs, singleture, pro-ture, internationale turneringer, langtidsophold, golfskoler for begyndere og øvede, golf med rejseleder og kombinationsrejser, hvor man udover at være på golfferie eksempelvis kombinerer sin golfrejse med gastronomi, kultur, krydstogt, tennis eller noget helt andet. 

Elsker du at spille golf, og kunne du forestille dig at spille på nogle af verdens bedste og smukkeste golfbaner på en afslappende ferie? 

Prøv eksempelvis de 19 golfbaner omkring Lissabon, besøg de 32 strande og næsten lige så mange golfbaner på Algarve, se hvaler på Azorene, og nyd livet på Costa del Golf, de fantastiske herregårde og linksbaner i Irland, Wales og Skotland og de utrolige golfbaner med egen caddy, iblandt Thailands aber og elefanter. Mulighederne er uendelige! Du kan eksempelvis også kombinere din passion for golf med storbysoplevelser i Paris og Rom eller hvad med et krydstogt? 

Vores slogan er ”Din golfferie er vores drive” og vores store erfaring med at sammensætte golfture, sikrer dig en fantastisk oplevelse og golfferie. Vi udbyder en bred vifte af pakkerejseløsninger eller personligt skræddersyede rejser til en bred vifte af destinationer rundt om i verden. 
Vi tilbyder en lang række færdigpakkede golfferier med og uden rejseleder, men ønsker du at få skræddersyet en golfrejse præcist ud fra dine ønsker, sidder vores golfrejseeksperter klar til at vejlede dig, til den helt rigtige golfbane. 

Hvor kan du komme hen på golfferie?

Der findes mange lande og destinationer, som egner sig fantastisk til golfferier. Vores golfrejse-eksperter har udvalgt de bedste, og skræddersyer fantastiske rejser hertil.
Profil Rejser Golf tilbyder golfrejser til spændende destinationer i bl.a. Portugal, Spanien, Frankrig, Italien, Tyrkiet, Skotland, Wales, Irland, Thailand, Den Dominikanske Republik, Cuba, Mexico, Florida og Sydafrika.

Læs mere
;

Anbefalet til dig

Vil du til Golfferier?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.