Ferie uden bekymringer

Book ferien med ro i maven

Din rejse - vores ansvar. Det er ikke bare noget, vi siger. Det er vores løfte til dig.  

Og vi forstår godt, hvis du gerne snart vil på ferie igen, men samtidig er i tvivl om, hvordan verden ser ud til efteråret, vinter eller til næste år. Og selvom det er svært at sige, hvordan de næste måneder vil udvikle sig, er én ting sikkert: Vi sidder klar til at hjælpe dig med at trylle rejsedrøm om til drømmerejse. 

Derfor har vi også sørget for ekstra tryghed til dig, der gerne vil bestille din næste rejse allerede nu: Vi har forhandlet rigtig gode afbestillingsvilkår hos en række af vores samarbejdspartnere gældende for nye bestillinger, der foretages i perioden 1. september til 31. marts 2021. 

Helt konkret giver vi dig mulighed for at bestille en ferie blandt hele vores udvalg af rejser til Thailand, Vietnam, Sri Lanka, Cambodia eller Maldiverne – og kunne afbestille igen kvit og frit op til 1 måned før afrejse, hvis du skulle ombestemme dig.

Tilbuddet gælder, hvis du booker din ferie hos os fra og med 1. september og inden 31. marts til ovenstående lande – og rejsen finder sted senest i oktober 2021 (dog ikke over jul/nytår).  

Du kan afbestille rejsen uden at skulle fortælle os årsagen til dine ændrede planer, når blot afbestilling sker minimum 31 dage før planlagt afrejsedato. Du kan med andre ord trygt bestille din kommende ferie til Asien.
 

Se vores rejser til

Thailand

Vietnam

Sri Lanka

Cambodia

Maldiverne 

 

Er du bekymret for, om forsikringen dækker? 

Hos Profil Rejser tilbyder vi Gouda-forsikringer, som dækker for Corona/Covid-19. 

Flere af vores kunder fortæller, at de er bekymrede for om deres rejseforsikring dækker, hvis de booker rejse til et land, som UM fraråder rejse til. Også selvom rejsen ligger et stykke ude i fremtiden, fx næste år. Der er også mange spørgsmål til de ”nyåbnede” rejsemål. Svaret er, at det er forskelligt, hvordan forsikringsselskaberne dækker. Det er derfor vigtigt at undersøge hvordan man er dækket, inden man bestiller rejsen. Gouda, som Profil Rejser benytter, tilbyder fx: 

  • Afbestillingsforsikring før afrejse (koster 6% af den samlede rejses pris): Gouda dækker alle sygdomme før afrejse, også sygdomme der kan relateres til Corona
  • Rejseforsikring under rejsen (prisen afhænger af den konkrete rejse): Gouda dækker alle nyopståede sygdomme, også hvis det er en Corona-relateret sygdom
 
Du kan med andre ord trygt bestille hos os, hvis du gerne vil have sikret drømmerejsen allerede nu. Læs mere på vores FAQ om Coronavirus