Rejser til Belek

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    2

Belek er beliggende på den sydlige kyst af Tyrkiet, også kaldt Den Tyrkiske Riviera, der ligger ud til Middelhavet mellem Antalya og Alanya. Belek er primært en golfdestination, selvom du stadig kan nyde Tyrkiets klassiske monumenter, spændende mad og dejlige strande.

Oplev Belek halvøen, hvor der foruden golf, er mange kilometer sandstrand og vandsportsmuligheder. Børnefamilier kan tage en tur i Troy Aquapark og se delfinshow, og fra Belek er der mulighed for ture til Antalya eller de spændende ruinbyer, Perge og Aspendos. 
Ikke langt fra Belek ligger Antalya, der er en moderne storby. Den gamle bydel, Kaleiçi, emmer af charme med sine smalle gyder, cafeer, markedspladser og gamle seværdigheder som minareten fra det 13. århundrede, den romerske havn og byporten. Du kan også besøge de smukke Düdenvandfald nord for Antalya eller Dedeman Aquapark.

Hotellerne, der er beliggende mellem skoven og Middelhavet på en bred sandstrand, tilbyder typisk egne golfbaner og næsten altid halvpension eller all inclusive. Selv om golf er en forholdsvis ny aktivitet i Tyrkiet, hører flere af Beleks golfbaner til Europas bedste. Den britiske indflydelse på designet skinner tydeligt igennem, idet de fleste baner er klassiske parkbaner i tætte pinje-plantager. Om du er begynder eller en øvet spiller, så er vi sikre på, at du vil finde udfordringer i terrænet. 

Oplev et sandt golfmekka i Belek!

Læs mere