Tyrkiet

  • Rejsetid

    4 - 6 timer

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    +1 time

Rejser til Tyrkiet

Med opførslen af mange nye førsteklasses golfresorts er Lilleasiens vestkyst med det lune Middelhav i forhaven og Taurus bjergene i baghaven på få år blevet til det tyrkiske ”Costa del Golf”.
Se alle vores golf- og sportsrejser til Tyrkiet

Tyrkiet er helt forståeligt kommet højt på golfernes ønskeliste. Landets fremragende hoteller med fin service, de gode baner og den venlige, imødekommende befolkning er i kombination med de meget fornuftige priser med til at gøre Tyrkiet til et eftertragtet golfrejsemål.

Du kan kombinere din golfreje til Belek-halvøen med storbysoplevelser i de nærliggende byer Antalya og Alanya. Belek er et sandt golfmekka og Middelhavskystens milde vejr og mange solskinsdage gør det muligt at spille golf året rundt. Det er også oplagt at tage på vandreture, i vandland med børnene og se delfinshows.

Hotellerne tilbyder typisk egne golfbaner og næsten altid halvpension eller all inclusive. Belek byder på afslapning, wellness, hoteller af høj standard og korte afstande til banerne.

Læs mere
;

Vil du til Tyrkiet?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.