Ibiza – sol, strand og Middelhavsstemning

Spanien - Ibiza
 • Bo på 4*Iberostar Selection Santa Eulalia Ibiza
 • Moderne hotel, adults only, med masser af faciliteter
 • Direkte adgang til stranden s’Argamassa
 • Store natklubber, butikker og restauranter
Ibiza er en af del af De Baleariske Øer sammen med Mallorca, Menorca og Formentera. Kulturen, gastronomien og arkitekturen har de til fælles, men Ibiza er HELT sin egen! 
Alt synes stærkere og mere intenst på Ibiza – farverne, klipperne og - himlen, ja, den er så blå, at det næsten gør ondt i øjnene. Naturen er som taget ud af et eksotisk eventyr.

Naturoplevelser på Ibiza og Formentera

Er du til de helt vilde naturoplevelser, kan du tage en tur til Ibizas sydspids, hvor du finder Ses Selinas Natural Park, et lukket hav med højt saltindhold. Du kan også tage på en dagsudflugt til naboøen Formentera og besøge nationalparken bestående af 75 % salthav og 25 % saltslette.

Santa Eulalia - charmerende by med marina

Omkring en kilometer fra hotellet finder du den charmerende, lille by Santa Eulalia, hvor du kan opleve det ægte Spanien med torvehandel og små butikker. Byens strand har en strandpromenade med caféer, restauranter og en elegant marina med flotte lystyachts. Ibiza har bevaret sin afslappede boheme-stil fra 70’erne, som i dag suppleres med luksuriøse klubber, restauranter og hoteller og en hyggelig lokal stemning.

Bo tæt på s’Argamassa strand

På Iberostar Selection Santa Eulalia har du direkte adgang til s’Argamassa stranden, der er smukt omgivet af pinjetræer med udsigt til havet. Du kan også slappe af ved det store poolområde med pool bar og flere områder til solbadning. Trænger du til at røre dig, finder du ganske tæt på hotellet et vandsportscenter, hvor du kan leje udstyr og få undervisning i forskellige former for vandsport, såsom paddle surfing, kayak og sejlbåd. Vi anbefaler, at du en af dagene lejer en bil og kører rundt på øen for at opdage Ibizas skønne kyster og byer.
Læs mere om hotellet herunder.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ

Spanien

Ibiza

10 dage

fra kr. 6.890

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Ibiza - 9 nætter

Iberostar Selection Santa Eulalia Ibiza
Se kort

Iberostar Selection Santa Eulalia Ibiza

Beliggenhed: Spanien, Ibiza

Moderne hotel direkte ved havet - adults only


Hotellet har direkte adgang til s’Argamassa stranden omgivet af pinjetræer og med udsigt til havet. Der er en dejlig spa-afdeling, hvor du mod betaling kan få skønne behandlinger. Der er gratis wi-fi, stort poolområde med pool bar, flere områder til solbadning, restauranter, fitness og sportsaktiviteter og et vandsportscenter i nærheden, hvor du kan leje udstyr. 

Der er flere værelsestyper, og alle har som minimum balkon, gratis wi-fi, minibar, aircondition, værdiboks og telefon.

Det er desuden muligt ved bestilling hos Profil Rejser at få inkluderet morgenmad, halvpension (morgen- og aftensmad) eller All Inclusive (morgenmad, frokost og aftensmad, lokale drikkevarer, fri adgang til snackbar) i opholdet.
Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.