Sport og afslapning ved Middelhavet

Spanien - Mallorca
 • Bo på 4* Iberostar Cristina
 • 4 minutters gang fra stranden Playa de Palma
 • Shopping, restauranter og katedralen La Seu i Palma
 • Drypstenshuler og grotterne ved Porto Cristo

Blot 5 minutters gang fra stranden Playa de Palma finder du Iberostar Cristina, et skønt hotel for hele familien. Vidste du, at Mallorca har et supergodt ry blandt cyklister for sin fine infrastruktur og spændende cykelruter? Øen er som skabt til den sjove og aktive familieferie. 

Skøn lokal gastronomi med friske råvarer

På hotellets restaurant Els Molins kan du nyde skøn lokal gastronomi kreeret af de bedste, friske råvarer. Buffeten er et sandt overdådighedshorn med et stort udvalg af forretter, hovedretter, salater og desserter. På terrassen kan du hver aften følge med, mens kokkene tilbereder de lækre specialiteter lige foran dig. En enkelt aften om ugen dedikeres til en middag bestående udelukkende af lokale ingredienser fra Mallorca, tilberedt på traditionel vis, så også dine smagsløg bliver forkælet.

En kølig drink i eftermiddagsvarmen

Iberostar Cristina har Lounge baren i lobbyen, hvor du kan nyde et glas vin eller en cocktail i løbet af dagen eller aftenen og pool baren, hvor du kan nyde en kølig drink, en is eller snacks i løbet af dagen. Ved frokosttid er det desuden muligt af spise forskellige retter à la carte.

Vend ’toptunet’ hjem fra ferien

På Iberostar Cristina er det muligt at komme i bedre form med hjælp fra professionelle trænere, spinningklasser, yogakurser, et afbalanceret kostprogram og spabehandlinger, men der er også mange andre sjove måder at komme i form på. Vælg for eksempel mellem tennis og fodbold eller svømning i hotellets udendørs pool. Eller måske er du mere til en lang gåtur langs stranden i eftermiddagstimerne? Du får alle muligheder for at vende hjem fra ferien med en styrket krop og ro i sindet.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Spanien

Mallorca

10 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Mallorca - 9 nætter

Iberostar Cristina
Se kort

Iberostar Cristina

Beliggenhed: Spanien, Mallorca

Bo tæt ved Playa de Palma og kun 15 km fra Mallorcas hovedstad Palma

Iberostar Cristina er perfekt til dig, som vil være tæt på byliv samt have mulighed for at benytte hotellets mange sportsfaciliteter.

Hotellet har 405 værelser, som alle har balkon, tv, gratis wi-fi, aircondition, samt værdiboks og minibar (mod betaling). På hotellet finder du restaurant, et stort poolområde for både børn og voksne, hvoraf nogle er opvarmet i de kølige måneder, jacuzzi, legeplads, fitness, parkering, samt mulighed for at benytte spa'en mod betaling. 

Der er også mange sportsfaciliteter såsom yoga, spinning, tennis og fodbold - der afregnes direkte på hotellet for brug af disse aktiviteter.

Det er muligt hjemmefra at bestille både morgenmad, halvpension (morgen- og aftensmad) samt All Inclusive, som består af tre daglige buffetmåltider, lokal vin/øl til frokost og aftensmad, adgang til snackbar og masser af is.

 

Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.