Mallorca - med udsigt over hav og strand

Spanien - Mallorca
 • Bo på 4* Iberostar Albufera Playa
 • 10 km til charmerende Palma med storslået marina
 • Muro - 6 km lang strand tæt på byen Alcúdia
 • Shopping, restauranter og katedralen La Seu i Palma

Albufera Playa ligger naturskønt på Mallorca, nord for Palma, ved den skønne strand Muro. Naturreservatet Albufera, som hotellet er opkaldt efter, har den største biodiversitet på De Baleariske Øer. Naturreservatet ligger i gåafstand fra hotellet, hvor du kan opleve fugle- og dyrelivet.

Skøn strand og luksuriøs pool

Albufera Playa ligger bogstaveligt talt på Muro-strand, der er tildelt det blå flag for sin miljøkvalitet. Nyd den bedste udsigt over Alcudia-bugten fra poolområdet, der er designet til voksne med balinesiske solsenge og en voksenpool. 

Lækker mallorcansk og international mad

Når sulten melder sig kan du overgive dig til det dejlige mallorcanske køkken i en af hotellets tre restauranter. Buffetrestauranten Mistral tilbyder alle typer af internationale retter. Der forberedes dagligt tema-middage, som rangerer fra mexicansk til spansk med en ugentlig middag dedikeret de lokale, mallorcanske retter. På søsterhotellet kan du nyde en gourmetmiddag med din partner i à la carte restauranten La Cepa og i buffetrestauranten Star Rock serveres der en fuld buffet med kød, fisk og salat. Hvis du har en sød tand, må du ikke gå glip af den fantastiske chocolate fountain! Stedet bliver hurtigt et eftermiddagshit, særligt for børnene.

En kølig drink eller en snack i skyggen

Om eftermiddagen eller til frokost er det også muligt at nyde et måltid på El Paseo terrasse, hvor du kan nyde sandwich, pizza og salat i den friske havbrise og køle af med en mojoto i en afslappet atmosfære. En afkølende drink kan du også altid nyde i skyggen i Tramuntana bar der er åben hele dagen eller i Rag Time bar ved poolen, hvor der serveres cocktails, is og snacks.
Lad dine sanser forkæle, slap helt af i skønne omgivelser og oplev, hvordan du føler dig mere levende og friskere end nogensinde.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Spanien

Mallorca

10 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Mallorca - 9 nætter

Iberostar Albufera Playa
Se kort

Iberostar Albufera Playa

Beliggenhed: Spanien, Mallorca

Beachfront hotel perfekt til dig, der er til afslapning ved hav og strand

Albufera Playa ligger på Muro strand med skønne pools, caféer og restauranter i en dejlig have. Hotellets værelser har alle balkon, tv, gratis wi-fi, aircondition, samt værdiboks og minibar (mod betaling). 
På hotellet finder du tre restauranter, et stort poolområde for både børn og voksne, hvoraf nogle er opvarmet i de kølige måneder, jacuzzi, legeplads, fitness, parkering, samt mulighed for at benytte spa'en mod betaling. Der er også mange sportsfaciliteter såsom tennis og fodbold - der afregnes direkte på hotellet for brug af disse aktiviteter.
Det er muligt hjemmefra at bestille både morgenmad, halvpension (morgen- og aftensmad) samt All Inclusive, som består af tre daglige buffetmåltider, lokal vin/øl til frokost og aftensmad, adgang til snackbar og masser af is.

Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.