Meliá Marbella Banús

Spanien - Costa del Sol

  • Ligger tæt på stranden
  • Alle 200 værelser flot udsigt
  • Hotellet har egne restauranter, barer og swimmingpools
  • Ligger tæt på mere end 30 golfbaner

Dette hotel giver rig mulighed for at prøve kontrasten i mellem ren afslappelse på stranden og benhårde timer på golfbanen.

Melia Marbella Banús ligger på den berømte Golden Mile meget tæt ved stranden og nogle af de mest udsøgte shopping og fritidsaktiviteter samt mere end 30 golfbaner i området. Hotellet har 200 værelser, der alle har en terrasse med udsigt over havet, bjergene eller de smukke haver, derudover er der aircondition, tv, telefon, gratis Wi-Fi og minibar. 
Hotellet har to restauranter, to barer, tre udendørs swimmingpools, wellnessområde med indendørs opvarmet swimmingpool, sauna og tyrkisk bad, tagterrasse, vaskeri, tennisbaner, legeplads og parkeringspladser. 

Vi tilbyder golfpakker med billeje og greenfees med valg mellem La Quinta Golf, Marbella Golf Country Club, Los Naranjos og Santa Clara Golf eller Los Arqueros, Valle Romano eller Alferini.
Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Christian, Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.