Hotel Atalaya Park

Spanien - Costa del Sol

  • Stort og populært golfresort
  • Alle værelser er udstyret med balkon og moderne faciliteter
  • Resortet har egne restauranter, swimmingpools og meget mere
  • Beliggenhed kun 60 km. fra lufthavnen

Et rigtig hyggeligt hotel med plads til både at give den gas på de spanske golfbaner, og slappe af med et spil Bridge på hotellet

Er et af Costa del Sols største og mest populære resorts for golfere. Det ligger mellem Marbella og Estepona, ca. 60 km syd for Malaga Lufthavn. 

Hotellet ligger ud til havet og har 437 værelser, heraf 33 suiter. Alle værelser har balkon, aircondition, hårtørrer, minibar, safetyboks, satellit-tv samt telefon. Hotellet har fire swimmingpools, heraf to børnepools, jacuzzi og tyrkisk bad, børneklub, syv restauranter og to barer. 

Herudover ejer hotellet to 18 huls-baner, Old Course og New Course, og har et kæmpe udbud af andre sportsaktiviteter såsom tennis, atletik og fodbold. Der er tillige indrettet særlige lokaler til Bridge, som er frit tilgængelige.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Christian, Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.