Rejser til Costa de la Luz

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    1

Costa de la Luz er primært en golfdestination, selvom du stadig kan nyde Spanien fra sin bedste side, hvor god golf kombineres med sherry og flamenco.

“Lysets kyst” i Andalusien består af regionerne Cadiz og Huelva, som strækker sig fra Gibraltar og ca. 300 kilometer vestpå til Portugals grænse. Til forskel fra de øvrige spanske rejsemål vender Costa del La Luz mod Atlanterhavet, så kysten har mere til fælles med Algarve end med Costa del Sol. Hvis man kører fra den ene til den anden ende, bør turen gå via Sevilla og tilbage til kysten igen, så man får mulighed for at opleve den kolossale og berømte Donana nationalpark. Golfbaner, som Monte Castillo og Ballena i Cadiz, nås nemmest med kørsel fra Malaga, hvorimod El Rompidos og Islantillas baner ligger bare én times kørsel fra Faro på Algarve kysten i Portugal.
Læs mere

Vil du til Costa de la Luz?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.