Rejser til Costa de Almeria

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    1

Costa de Almeria er en smuk, vild kyststrækning med spor fra oldtiden med forhistorisk kultur, hvor fønikere og grækere har opholdt sig langs kysten. Du vil på din ferie på Costa de Almeria nyde både skønne strande, et transparent hav, ørken og middelhavsskove, kombineret med slotte, huler og borge.

Costa de Almeria har siden tidernes morgen været hjemsted for forskellige civilisationer, af hvilke man kan se tydelige spor i de arkæologiske rester spredt over hele provinsen. Man finder tegn på specielt forhistorisk kultur i Los Milares og el Argar. Her har både fønikere og grækere udnyttet miner og handlet op og ned langs kysten. Fra det 3. århundrede f.Kr. dominerede romerne området, indtil vestgoternes ankomst i det 7. århundrede. Sidst, men ikke mindst er Almeria præget af det arabiske herredømme, da araberne skabte deres hovedstad her, i en af det muslimske Spaniens vigtigste provinser. Den arabiske indflydelse var den mest betydningsfulde da de forblev i Spanien i næsten otte århundreder. Du vil på din ferie i det solvarme landskab finde flere monumenter der vidner om områdets frugtbare historie. Slotte og borge giver deres vidensbyrd om fortidens spændende samfund.

Skønne naturområder med store kontraster

Naturområdet Sierra María-Los Vélez har både slot, huler og en rig fauna, mens Cabo de Gata-Nijar Nature Reserve har øde strande, vilde klipper og et transparent hav, hvilket gør at den rejsende møder en magisk blanding af sne, Middelhavsskove, ørken og hav.

Læs mere