Rejser til Costa Brava

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    1

Costa Brava, eller "Den Vilde Kyst" på spansk, er en solbeskinnet kyst i det nordøstlige Spanien med skøn natur og skønne strande.

Costa Brava strækker sig fra Blanes, 60 km nordøst for Barcelona til den franske grænse. Kombinationen af et dejligt sommerklima, skøn natur og fremragende strande var årsag til opførelsen af et stort antal hoteller og lejligheder i badebyer som Blanes, Tossa de mar og Lloret de Mar helt tilbage i 60’erne og 70’erne. Mens en del af Costa Brava kysten har lånt sig til turistudviklingen på en meget stor skala, har andre dele bevaret et mere traditionelt look. Små byer som Cadaqués, som ligger tæt på den franske grænse og ved foden af Pyrenæerne, har tiltrukket kunstnere som Salvador Dalí, Joan Miró og Pablo Picasso. Dalí Teater og Museum i Figueres er et af de vigtigste og mest besøgte museer i Catalonien. Man kan også besøge Dalís hus (i dag museum) i Port Lligat, nær Cadaqués og Pubol Slot i Púbol. 

Enestående golfudfordringer i smuk natur

Costa Brava er efter åbningen af PGA Catalunya en region, du må besøge.Denne nye bane anlagt af Europa-touren er en enestående golfudfordring i de smukkest tænkelige omgivelser ikke langt fra Gerona. På Emporda ved middelalderbyen Pals kan du bestemme, om du vil gå de 18 smukke skovhuller eller kombinere med de 9 linkshuller. Fra ’Pals’-banen har du flot havudsigt fra flere huller, mens du på Playa de Aro bevæger dig på toppen af et bjerg og i klart vejr kan se skyskraberne i Barcelona. De spændende baner, Barcelonas nærhed og et fornuftigt prisleje på green fee gør Costa Brava til et oplagt mål for din næste golfferie.

Læs mere

Vil du til Costa Brava?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.