Rejser til Costa Blanca

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    1

Costa Blanca eller "Den Hvide Kyst" er en 200 km langs kystlinje mod Middelhavet i Alicante-provinsen. Costa Blanca er et veludviklet turistområde og er et populært rejsemål. Costa Blanca strækker sig fra byen Denia i nord til Pilar de la Horadada i syd. De vigtigste byer på kyststrækningen er Benidorm, Alicante, Denia og Altea.

Costa Blanca var længe overset som golfdestination. Dels var der ikke så mange baner, dels troede de fleste, at vejret var dårligere end langs Solkysten. Der er nu 12 baner at vælge imellem, en række rigtig gode hoteller og et par fremragende resorts, bl.a. La Manga, som sidste år blev valgt til Europas bedste. Temperaturen er normalt som på Solkysten, men der falder væsentligt mindre regn på Costa Blanca, så der vil i realiteten være flere gode golfdage.
Læs mere

Vil du til Costa Blanca?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.