Rejser til Cádiz

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    1

Cádiz i Spanien har en helt unik beliggenhed - på en smal skive jord omgivet af havet - men er ellers i de fleste henseender en typisk andalusisk by med et væld af attraktive udsigter og velbevarede historiske vartegn.

Cádiz er en havneby i det sydvestlige Spanien. Det er hovedstaden i Cádiz-provinsen, som er en af Andalusiens otte provinser. 

Cádiz, den ældste kontinuerligt beboede by i Spanien og en af de ældste i det sydvestlige Europa, har været hjemhavn for den spanske flåde siden tiltrædelsen af de spanske bourbonerne i det 18. århundrede. Byen er medlem af ”De Ældste Europæiske Byer” netværket. 

Den ældre del af Cádiz indenfor resterne af den gamle bymur omtales almindeligvis som den gamle bydel (spansk: Casco Antiguo). Den er karakteriseret ved dens forskellige antikke kvartaler (barrios), blandt dem El Populo, La Viña, og Santa María, som udgør en stor kontrast til de nyere områder af byen. Mens den gamle by struktur består af smalle, snoede stræder, som forbinder store ’plazas’, har de nyere områder i Cádiz typisk brede avenuer og mere moderne bygninger. Desuden er byen oversået med mange parker, hvor eksotiske planter blomstrer, herunder gigantiske træer angiveligt bragt til Spanien af Columbus fra Den Nye Verden.
Læs mere

Vil du til Cádiz?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.