Rejser til Barcelona

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    1

Barcelona er en af Sydeuropas mest spændende byer og absolut et besøg værd på ferien i Spanien. Med arkitektur i verdensklasse og et livligt og kulturelt bymiljø kommer man næppe til at kede sig. Byens mange tapasbarer vil friste med hyggelige pauser og lækre retter på din ferie i Cataloniens historiske hovedstad.

Barcelona er hovedstaden i den selvstyrende region, Catalonien og den næststørste by i landet, med en befolkning på omkring 1.600.000. 

Grundlæggelsen af Barcelona er genstand for to forskellige legender. Den første tilskriver grundlæggelsen af byen til den mytologiske Herkules. Den anden direkte til den historiske puniske Hamilcar Barca, far til Hannibal, der navngav byen Barcino efter sin familie i det 3. århundrede f.Kr. Barcelona er grundlagt som en romersk by og er hovedstaden i amtet Barcelona. Byen har været belejret flere gange i løbet af sin historie og har en rig kulturarv. 

I dag er Barcelona et vigtigt kulturelt centrum og et eftertragtet turistmål. Særligt berømte er de arkitektoniske værker af Antoni Gaudí og Lluís Domènech i Montaner, som er blevet udpeget som UNESCO World Heritage Sites. 

Hovedsædet for Middelhavsunionen ligger i Barcelona. Byen er kendt for at være Sommer-OL vært i 1992, samt vært for konferencer og udstillinger i verdensklasse - også mange internationale sportsturneringer. Barcelona har i dag indflydelse inden for handel, uddannelse, underholdning, medier, mode, videnskab og kunst, hvilket bidrager til dens status som en af de verdens vigtigste byer. 

Barcelona er en transport hub med en af Europas vigtigste havne, en international lufthavn, som håndterer over 35 millioner passagerer om året, et omfattende motorvejsnet, og er samtidigt et knudepunkt for højhastighedstog, især det, der er beregnet til at forbinde Spanien med Frankrig og resten af Europa som den anden længste i verden.
Læs mere

Vil du til Barcelona?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.