Rejsemål i Spanien

Rejsemål i Spanien

Spanien ligger på den Iberiske Halvø og grænser mod nord op til Andorra og Frankrig og mod vest til Portugal. Spanien omfatter også øgruppen Balearerne (bl.a. Mallorca, Menorca og Ibiza) i Middelhavet samt De Kanariske Øer i Atlanterhavet.

Hvor i Spanien skal man tage på golfferie?

Spanien er en dejlig rejsedestination med mange muligheder for en skøn golfferie, der fint kombineres med andre aktiviteter i et behageligt, varmt klima. Profil Rejser arrangerer golfrejser til det meste af den spanske kyst fra nord til syd, heriblandt Costa del Sol i Andalusien, Costa de la Luz mellem Gibraltar og den portugisiske grænse og Costa de Almeria i Andalusiens sydøstligste hjørne. Også Mallorca byder ind med dejlig golf og selvfølgelig De Kanariske Øer.

Klik på kortet herunder, eller brug knapperne længere nede, for at læse mere om rejsemålene i Spanien.

Vælg område

Mød vores rejseeksperter

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi har rejseeksperter med speciale i hvert deres område

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.