Spanien

  • Rejsetid

    3 - 6 timer

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    0/-1 time

Rejser til Spanien

Spanien er et af de mest populære lande for nordeuropæere at spille golf i. Det er der mange grunde til, først og fremmest klimaet i de sydlige regioner og De Kanariske øer, der muliggør golfspil året rundt.
Se alle vores sports- og golfrejser til Spanien

Spanien er et ferieparadis med sin spændende blanding af europæisk og maurisk kultur. Ud af denne fusion er flamingoen, de krydrede retter og det spanske temperament opstået. På Spaniens kyster kan du nyde godt af det milde klima, solen, stranden og de hyggelige fiskerlejer. På Mallorca kan du opleve både natur og kultur i Palma, Mallorcas pulserende hovedstad, mens De Kanariske Øer lokker med både frodige plantager og ørkenagtige sandbanker.

Golf i Spanien

Spanien byder på nogle af Europas bedste golfbaner. Der er Valderrama, San Roque, PGA Golf Catalunya for blot at nævne nogle få af de mange muligheder, der er at vælge blandt i Spanien. Det er ikke tilfældigt, at Costa del Sol blandt golfspillere kaldes Costa del Golf. Det er også muligt at spille golf på Mallorca, der har 18 mesterskabsbaner.
 

Viva España

Oplev Spaniens smukke kyster, der byder på spændende kultur, lækre tapas, skønne sandstrande og store golfoplevelser. Du finder noget for enhver smag: Costa del Sol er et af de mest populære feriemål på grund af det milde klima, Costa de Almeria har et øde ørkenlandskab, der er populært blandt naturelskere, mens Costa de la Luz er særligt populært blandt surfere pga. de stærke atlantiske vinde. 

På Mallorca venter golf, vandreture og naturoplevelser, samt kultur og shopping. Nyd det skønne klima, olivenlundene og citrusplantagerne samt de små landsbyer langs kysterne eller i bjergene, hvor du kan prøve nogle af de lokale specialiteter. 

De Kanariske Øer er et ferieparadis året rundt. Her finder du et varmt, solrigt klima og det krystalklare vand er varmt og fristende. Øerne er frodige, overalt gror der farverige blomster, løvtræer, kaktusser, tomater, papaya, pinje og kaffe, og der er rig mulighed for at vandre og spille golf.

Læs mere
;

Anbefalet til dig

Vil du til Spanien?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.