Spanien
  • Rejsetid

    3 - 6 timer

  • Bedste årstid

    Fra april til oktober

  • Tidsforskel

    0/-1 time

Spanien og det gode liv

Spanien er et ferieparadis med sin spændende blanding af europæisk og maurisk kultur. Ud af denne fusion er flamencoen, de krydrede retter og det spanske temperament opstået

På Spaniens solkyst kan du nyde godt af det milde klima, solen, stranden og de hyggelige fiskerlejer. På Mallorca kan du opleve både natur og kultur, mens Ibiza, med sit trendy natteliv, sine skønne sandstrande og afslappede atmosfære, venter på at få dig i den rette feriestemning.

Costa del Sol - strande, bjerge og masser af golf

Oplev Spaniens smukke kyster, der byder på spændende kultur, lækre tapas, skønne sandstrande og store naturoplevelser. På siderne her finder du noget for enhver smag: Costa del Sol er et af de mest populære feriemål på grund af det milde klima, på Mallorca venter skønne strande, vandreture, spændende cykelruter, samt kultur og shopping. Nyd det skønne klima, olivenlundene og citrusplantagerne samt de små landsbyer langs kysterne eller i bjergene, hvor du kan prøve nogle af de lokale specialiteter. Og er du til golf, har den spanske solkyst stadig det største udbud af golfbaner for golfere på alle niveauer.

Mallorca – en ’all time klassiker’ i Middelhavet

Mallorca er stadig populær med sin solrige personlighed, sine skønne strande, det azurblå hav og bjerge med hyggelige bjergbyer. For vandrere og cyklister er øen et sandt eldorado med skønne udsigter og fin infrastruktur. Mallorca byder på en bred vifte af muligheder - ikke mindst for golfspilleren. Øen tilbyder intet mindre end 18 golfbaner og med et prisniveau, der er blevet mere tiltalende end nogensinde, er Mallorca et forrygende valg til næste golfferie. Se vores golfrejser til Spanien her

Tilbage til mallorcanske traditioner

Der er et fint lokalliv på Mallorca, der er så meget mere end en ferieø. I flere årtier levede øen af turisme, men Mallorcas kultur har fundet tilbage til sine rødder med raffinerede landdistrikter, hvor det lokale liv fejres. Her finder du vinmarker, herregårde og olivenlunde, og du vil hurtigt falde for den lokale charme. 

Fra dramatiske klipper til bløde sandstrande

Mallorca er stor og har plads til enhver smag. Og øens kyst er ingen undtagelse. Strandene varierer fra dramatiske klippefyldte ved safirblåt hav i øst til hvide strande ved turkisblåt hav i syd og nord. Profil Rejser har udvalgt et par dejlige hoteller både ved Playa de Muro, en af Spaniens fineste sandstrande på Mallorcas nordkyst og et hotel nær Palma i syd.

Mallorca - en smag af Middelhavet

At spise på restaurant i Palma har aldrig været mere spændende; kokke - inspireret af deres mallorcanske bedstemødre – krydrer retterne med en knivspids kreativitet og supplerer dem med dejlige lokale vine. 

Ibiza - trendy og afslappet

Ibiza er kendt for sit festlige natteliv med mange natklubber, hvor du kan danse til solopgang. Men øen gemmer også på en anden side - en roligere med landlig charme, venlige lokale og små, afskærmede bugter perfekte til en dukkert i bølgerne. Øen er oplagt til udflugter rundt i det smukke landskab, måske med en lejebil eller en cykel til den aktive rejsende. Du behøver ikke køre langt før du finder rolige badebugter, velduftende frugtplantager eller landsbyer, hvor du kan nyde en kølig drink eller is. 

Ibiza – fine sandstrande for enhver smag

Uanset om du er til en isoleret, stille strand eller en lang, lavvandet strand med masser af restauranter og vandsportsaktiviteter, kan du finde den på Ibiza. Hvis du har tid nok og ønsker en smule caribisk stemning, kan vi anbefale en dagstur til nærliggende Formentera, en lille ø, der byder på fantastiske strande med klart vand.

Santa Eulalia – charme og lokalt liv

Santa Eulalia er en charmerende lille by på Ibizas østkyst med sin helt egen stil. Det særlige ved byen er at den ikke udelukkende lever af turisme. De lokale giver byen en særlig hyggelig atmosfære – perfekt, hvis du ynder at opleve det ægte Spanien. Her mødes du af spaniernes hverdag med torvehandel og små butikker. 
Stranden i Santa Eulalia har en strandpromenade i hele sin længde med caféer og restauranter, så du er aldrig langt væk fra en kop kaffe eller en kold øl. Ved strandens ene ende finder du den glamourøse marina med lystyachts, et elegant miljø lidt anderledes end den mere folkelige stemning inde i byen.

Ibiza kan det hele – her finder du et trendy natteliv, shopping, skønne sandstrande og en afslappet atmosfære.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere
Vil du til Spanien?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Jens, Lars, Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.