Praia del Rey Marriott Golf & Beach Resort

Portugal - Obidos
  • Ligger tæt på middelalderbyen Obidos
  • I området ligger golfbanen Praia d'el Rey
  • 5-stjernet golfhotel, med mange aktiviteter og faciliteter
  • Alle værelser har udsigt over den enestående golfbane

Fantastisk område at opleve kultur, seværdigheder og femstjernet golf!

Ca. 1 time nord for Lissabon ligger den smukke middelalderby, Óbidos tæt ved Atlanterhavet. 

I området finder du den fantastiske bane Praia d’el Rey, som er en dejlig kombination af skovbane, park- og linksbane. Banen er rated til nr. 13 i Europa og har været vært for flere internationale turneringer. Omkring banen ligger det eksklusive Praia d’el Rey Marriott Hotel, som er intet mindre end storslået. Óbidos er en lille ukendt perle og lægger op til en perfekt kombination af skøn golf, afslapning og lange gåture langs den unikke strand. 
Vi anbefaler, at du sætter minimum en dag af til at besøge Lissabon og Sintra. Køreturen er kort, og landskabet utroligt smukt. 

Dette fremragende femstjernede golfhotel er bygget nænsomt i traditionel portugisisk stil med 179 værelser, alle med enestående udsigt enten over havet eller den berømte golfbane Praia d’el Rey. 
Hotellet er ganske enkelt en superoplevelse og en god base for besøg i Óbidos og den nærliggende fiskerby Peniche, hvor du stadig på restauranterne får et fremragende måltid frisk fisk for under 10 euro og en flaske god kølig Vinho Verde for 6 euro
Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.