Rejser til Óbidos

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    1

Den smukke middelalderby, Óbidos, ligger en times kørsel nord for Lissabon ud til Atlanterhavet.

Det er en lille by med ca. 3000 indbyggere beliggende i Estremadura provinsen. Navnet "Óbidos" stammer fra latin og betyder 'citadel' eller 'kastel'. Byen har da også et skønt eksemplar af slagsen, hvis historie går helt tilbage til romertiden. Selve byen, Óbidos, ligger på et højdedrag omgivet af borgmure og er et smukt eksempel på velbevaret middelalderarkitektur. Byens gader, torve, mure og selve borgen er et populært rejsemål.

Golf i Óbidos området

Nær Óbidos finder du en fantastisk golfbane, Praia d'el Rey. Det er en skøn kombination af park-, skov- og linksbane og er blevet bedømt som den 13. bedste i Europa og har i tidens løb været vært for adskillige internationale turneringer. Óbidos ligger i et smukt og stemningsfyldt landskab, der skaber de perfekte rammer for skøn golf, afslapning og lange vandreture langs den unikke Atlanterhavsstrand.

Obidos' middelaldermarked

Hvert år i juli afholder Óbidos et traditionelt middelaldermarked. Borgen og den omkringliggende by genskaber således i to uger ånden i middelalderens Europa. Vajende bannere og hundredvis af entertainere og stadeholder, udklædt som købmænd, gøglere og omvandrende musikanter og soldater, skaber stemningen. Som besøgende kan man shoppe på det traditionelle håndværksmarked eller opleve dyster mellem riddere, heste eller karnevalsparader, der snor sig gennem gaderne.

Læs mere

Vil du til Obidos?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.