Rejser til Madeira

  • Rejsetid

    4-5

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    - 1

Vulkan-øen Madeira byder på nogle unikke naturoplevelser, blandt andet skoven Laurisilva, der er på Unesco’s liste over verdens mest bevaringsværdige naturområder.

Madeira tilhører den portugisiske ø-gruppe, Madeira-øerne, heraf samme navn. Øerne ligger ud for Marokko og nord for De Kanariske Øer. Madeira på portugisisk betyder 'træ'. Da de portugisiske bosættere i sin tid kom til øen, var den dækket af en tæt subtropisk skov, som i dag desværre er ryddet. På øens nordlige side kan man dog stadig finde lidt af den berømte 'laurisilva'-skov.

Heldigvis har øen længe været så utilgængelig, at meget af den originalitet og charme, som er forsvundet fra byerne på fastlandet, lever i bedste velgående på Madeira. Funchal by, og især den gamle del omkring fortet på havnen, er et godt eksempel herpå. 

Vores hoteller ligger enten tæt ved Funchal by og havn eller ved den spændende kystby, Canico, på vej mod golfbanen, Santo da Serra. Denne bane lægger hvert år græs til en attraktiv runde i Europa Touren, hvilket medfører, at banen altid er i rigtig god stand. 

Fra flere af banens huller bydes der på et imponerende kig ned over Funchal by. Hvis man lægger vægt på, at flyvetiden skal være rimelig kort, er Madeira uovertruffen som rejsemål i de koldere vintermåneder. Golfen er fremragende, og der er i tilgift masser af helt specielle, stærkt lokalt prægede oplevelser.

Læs mere

Vil du til Madeira?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.