Rejser til Azorerne

  • Rejsetid

    4-5

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    - 1

Azorerne byder på fantastisk og forskelligartet natur blandt grønne bjerge og dybblå bugter og dertil et væld af varme kilder og gejsere.

Azorernes hovedø, Sao Miguel, byder på to glimrende og ligeså spændende baner, Furnas som ligger 20 min. kørsel fra Ponta Delgada og Batalha som nås på 40 min. I øvrigt er Azorerne kendt for at være det område i Europa, hvor der er størst sandsynlighed for at spotte en hval. 

De mange små hyggelige landsbyer er absolut et besøg værd ligesom øens største by Punta Delgada. Brug en dag på at sejle ud på havet og se hvaler eller tag på en frisk vandretur i de smukke bjerge.

Læs mere

Vil du til Azorerne?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.