Rejsemål i Portugal

Rejsemål i Portugal

Portugal ligger på den Iberiske Halvø og grænser i nord og øst op til Spanien. I vest og syd er landet omgivet af Atlanterhavet. I Atlanterhavet ligger de to portugisiske øgrupper Azorerne og Madeira.

Portugal byder på forskellige skønne golfdestinationer i et mildt klima med en enestående natur. Landet har sin egen charme med maleriske landsbyer og hyggeligt cafémiljø. Algarve kysten er vores største golfdestination, og for mange af vores kunder er det år efter år vinterens foretrukne golfrejsemål. Området omkring Lissabon betegnes som Lisbon Golf Coast og består af regionerne Estoril kysten, Costa Azul og Oeste. Den middelalderlige borgby, Óbidos, ligger kun 10 km vest for den fantastiske golfbane, Praia D'El Rey. Azorerne byder på en fantastisk og forskelligartet natur med grønne bjerge, dybblå bugter og dertil et væld af varme kilder og gejsere. Madeira består af de to øer Madeira og Porto Santo, der ligger ca. 1000 km fra Lissabon, det tager ca. 1½ time at komme til Madeira fra Lissabon med fly.

Klik på kortet herunder, eller brug knapperne længere nede, for at læse mere om rejsemålene i Portugal.

Vælg område

Vælg dit rejsemål

Udforsk verdens forunderlige steder og udvid dine horisonter.
Vi gør verden større.

Se alle rejsetilbud

Mød vores rejseeksperter

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi har rejseeksperter med speciale i hvert deres område

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.