Portugal

  • Rejsetid

    3 - 5 timer

  • Bedste årstid

    Forår og efterår

  • Tidsforskel

    -1 time

Rejser til Portugal

Portugal er en af Europas helt store golfdestinationer. Banerne er af høj kvalitet, klimaet skønt året rundt og mulighederne mange med landets smukke byer, de gyldne sandstrande eller paradisiske vulkanske øer. 

Se alle vores sport- og golfrejser til Portugal

Portugal er mange danskeres foretrukne rejsemål, når golfsæsonen skydes i gang i Sydeuropa. Profil Rejser tilbyder skønne golfrejser for enhver smag til Madeira, Azorerne, Algarvekysten og Lisbon Golf Coast. Oplev Lissabon, Portugals smukke hovedstad, der er bygget på syv høje, Algarvekysten, hvor du kan nyde solen, stranden og de hyggelige fiskerbyer, Azorerne byder på gejsere, helbredende kilder og smukke kratersøer. Mens Madeira lokker med sine unikke blomster, og et solrigt, mildt klima.

Golf i Portugal 

En dygtig og målrettet indsats fra Portugals turistmyndigheder har i løbet af få år har givet landet en førende position, når det gælder golftilbud. Det betyder et udvalg af golfbaner på et meget højt niveau til rimelige priser. Så du får virkeligt noget for pengene, når du rejser til Lissabon eller Algarve. 

Algarvekysten er vores største golfdestination, og for mange af vores kunder er det år efter år vinterens foretrukne golfrejsemål. Algarve kysten har 38 golfbaner, 150 km gyldne sandstrande og 340 solskinstimer - så det er ikke svært at forstå, hvorfor Algarve kysten er så attraktiv en golfdestination! 

På Azorerne kan du opleve to fremragende baner med henholdsvis 27 og 18 huller, som vil stille dine golfevner på en passende prøve. Vi synes, at der er så mange ting at se og opleve på Azorerne, at vi lægger en lejebil med fri kilometer ind i pakken. Det giver dig frihed til at besøge de mange små hyggelige og intime landsbyer, komme rundt til golfbanerne og aflægge øens største by Punta Delgada et besøg. 

På Madeira er der ligeledes to golfbaner med 27 og 18 huller. Banen Santa da Sierra lægger hvert år græs til en attraktiv runde i Europa Touren, hvilket betyder, at banen altid er i rigtig god stand.

Læs mere
;

Anbefalet til dig

Vil du til Portugal?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.