Portugal
  • Rejsetid

    3 - 5 timer

  • Bedste årstid

    Fra april til oktober

  • Tidsforskel

    -1 time

Portugal - landet med den lange kyst

Middelalderslotte, brostensbelagte stræder, smukke byer og gyldne strande – oplevelsen af Portugal kan være mange ting. Historie, god mad, golf og storslået natur – er blot nogle af dem …

Portugals lange, gyldne kyst

Over 800 kilometer kyst med dramatiske klipper, gyldne strande med klitter og fredelige bugte ligger langs Atlanterhavet og venter med sol, varme og skønne blå bølger.

Historisk vingesus

Keltere, romere, maurere og kristne har alle sat deres præg på den iberiske nation ved Atlanterhavet. På en rejse til Portugal kan du opleve historiske seværdigheder fra romertiden og udforske fortryllende paladser, borge på klippetoppe og velbevarede bycentre fra middelalderen. 

Det portugisiske bord

Friskbagt brød, oliven, ost, rødvin eller frisk vinho verde (ung vin). Grillet fisk, cataplana (skaldyrsgryderet) og røget kød - portugiserne kender om nogen kunsten at tilberede enkle, lækre måltider.  At sidde til bords i Portugal er ensbetydende med at opleve rigdommen fra det frugtbare landskab. Tag på shopping på de bugnende markeder eller bestil et bord i en af Portugals bedste restauranter.

Algarve – kysten med stejle klipper og gyldne strande

Stejle klipper, havgrotter, gyldne strande og idylliske bugter ved det store Atlanterhav er et paradis for surfere og solelskere, især langs den forfriskende, vilde vestkyst. Både på klippekanten og nede ved vandet finder du dejlige hoteller og ferielejligheder for enhver smag. Se vores rejser til Portugal her

Golfoplevelser på Algarvekysten

Algarvekysten er Portugals største golfdestination, og for mange af vores kunder er det år efter år vinterens foretrukne golfrejsemål. Med 38 golfbaner og 150 km gyldne sandstrande er det ikke svært at forstå, hvorfor Algarvekysten er så attraktiv en golfdestination! Der er masser af gode golfbaner, og så er man ikke faldet for fristelsen til at hæve priserne skyhøjt i lyset af den stigende efterspørgsel. Læs mere om vores golfrejser til Portugal

Oplev Algarves kuperede bagland

Oppe i det kuperede bagland ligger historiske slotsbyer og hvidkalkede landsbyer, bølgende landskab dækket af mandeltræer og citrusplantager, landlige bondegårdsrestauranter og den vidunderlige vandresti Via Algarviana, der krydser hele regionens bredde. 


Din rejse - vores ansvar

Læs mere
Vil du til Portugal?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Jens, Natascha, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.