MS Richard With

Norge - Hurtigrutens kystskibe

Skibet M/S Richard With er opkaldt efter kaptajn Richard With, Hurtigrutens grundlægger.

Billederne her på siden er venligt stillet til rådighed af Hurtigruten. Alle fotos tilhører Hurtigruten og fotograferne er Tor Farstad, Rune Kongsro, Agurtxane Concellon og Anne Marte Johnsen.

MS Richard With drog på sin jomfrurejse i 1993 og tilhører den nyere generation af Hurtigrutens flåde, der blev søsat i 1990erne. Skibet har – som de øvrige skibe i kategorien – sit helt eget ekspeditionsteam med ombord, og i løbet af en kystsejlads afholdes der dagligt spændende og lærerige foredrag, hvor emnerne afhænger af årstiden og det farvand, der sejles i. 
De øvrige skibe i kategorien er: MS Nordkapp, MS Nordlys, MS Nordnorge, MS Kong Harald, MS Polarlys og MS Spitsbergen.

Grundlægningen af Hurtigruten fik en enorm indflydelse på livet langs den norske kyst, og skibet lever smukt op til denne arv. Stilen ombord er en blanding af den klassiske maritime stemning og den moderne, elegante og kunstneriske. I skibets panorama-saloner kan du nyde den uforglemmelige udsigt over kystlandskabet.

Skibets faciliteter byder blandt andet på soldæk, bar, bibliotek, restauranter, fitnessrum, sauna, cafe og en butik. Alle kahytter ombord er udstyret med eget bad og toilet.

Kahytstyper ombord på ovennævnte skibe:

Expedition-suiter
Expedition suiterne er de mest eksklusive ombord med en suveræn placering øverst på skibet. Suiterne er udstyret med sofagruppe, TV, toilet og bad, minibar, samt et “cabin-kit”, indeholdende badekåbe, tøfler og andre velværeartikler. Nogle af suiterne har egen balkon. De fleste er udstyret med dobbeltseng.  

Arctic Superior-kahytter
De komfortable Arctic Superior kahytter er placeret på det øvre og det midterste dæk og er beregnet til to personer. Alle kahytterne har eget bad og toilet, samt kaffe/the faciliteter. De fleste af kahytterne har separate senge, hvor den ene kan laves om til en sofa.

Polar Inside-kahytter
Disse indvendige kahytter er placeret på det nedre dæk og tilbyder en hyggelig og intim atmosfære. Kahytterne er beregnet til to personer er alle udstyret med eget bad og toilet. De fleste af kahytterne har separate senge, hvor den ene kan laves om til en sofa. Enkelte kahytter har over- og underkøjer.

Polar Outside-kahytter
Disse udvendige kahytter er placeret på det nedre dæk og tilbyder en hyggelig og intim atmosfære. Kahytterne er alle beregnet til to personer er udstyret med eget bad og toilet. De fleste har separate senge, hvor den ene kan laves om til en sofa. Enkelte kahytter har over- og underkøjer.

 

Læs mere

Hoteloverblik

Faciliteter

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Fitness
 • Golfbane
 • Mulighed for All Inclusive
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for WiFi
 • Pool
 • Restaurant
 • Spa & wellness
 • Voksenpool

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Mogens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.