MS Midnatsol

Norge - Hurtigrutens kystskibe

MS Midnatsol fra 2003 er dedikeret til den arktiske sommers herligheder. Fra maj til september sejler skibet langs den norske kyst og resten af året som en del af Hurtigrutens globale Explorer-sejladser.

Billederne her på siden er venligt stillet til rådighed af Hurtigruten. Alle fotos tilhører Hurtigruten og fotograferne er Tor Farstad, Stefan Dall, Rune Kongsro og Andreas Kalvig Anderson.

MS Midnatsol blev søsat i foråret 2003 og er således en af rederiets lidt nyere modeller fra 00erne. Skibet, der har en stærk miljøvenlig profil, er indrettet i et moderne design med lyst interiør og farverige kunstværker. Ved sejladser fra maj til september har det sit helt eget ekspeditionsteam ombord, der afholder spændende og lærerige foredrag. Emnerne afhænger af årstid og det farvand, der sejles i. Af rederiets øvrige skibe i samme kategori kan nævnes MS Trollefjord og MS Finnmarken.

På disse skibe (ligesom på MS Midnatsol) finder du alt fra soldæk til jacuzzi, bibliotek og et fitnessrum med sauna. Af andre faciliteter ombord kan nævnes internetadgang, legerum og en butik. Besøg også skibets smagfulde restaurant, hyggelige cafe eller barer, der serverer kolde drinks.

Kahytstyper:

Expedition-suiter
Expedition-suiterne er de mest eksklusive ombord med en suveræn placering øverst på skibet. Suiterne er udstyret med sofagruppe, TV, toilet og bad, minibar, samt et “cabin-kit”, indeholdende badekåbe, tøfler og andre velværeartikler. Nogle af suiterne har egen balkon. De fleste er udstyret med dobbeltseng.  

Arctic Superior-kahytter
De komfortable Arctic Superior-kahytter er placeret på det øvre og det midterste dæk og er beregnet til to personer. Alle kahytterne har eget bad og toilet, samt kaffe/the faciliteter. De fleste af kahytterne har separate senge, hvor den ene kan laves om til en sofa.

Polar Inside-kahytter
Disse indvendige kahytter er placeret på det nedre dæk og tilbyder en hyggelig og intim atmosfære. Kahytterne er beregnet til to personer er alle udstyret med eget bad og toilet. De fleste af kahytterne har separate senge, hvor den ene kan laves om til en sofa. Enkelte kahytter har over- og underkøjer.

Polar Outside-kahytter
Disse udvendige kahytter er placeret på det nedre dæk og tilbyder en hyggelig og intim atmosfære. Kahytterne er alle beregnet til to personer er udstyret med eget bad og toilet. De fleste har separate senge, hvor den ene kan laves om til en sofa. Enkelte kahytter har over- og underkøjer.

Læs mere

Hoteloverblik

Faciliteter

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Fitness
 • Golfbane
 • Mulighed for All Inclusive
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for WiFi
 • Pool
 • Restaurant
 • Spa & wellness
 • Voksenpool

Rejseforslag med hotellet

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Mogens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.