Sol og strandferie på Valamar Club Dubrovnik

Kroatien - Dubrovnik
 • Familiehotel i grønt og roligt område
 • 150 m fra stranden
 • Nær Dubrovniks gamle bydel
 • Masser af aktiviteter for hele familien

Valamar Club har en skøn beliggenhed på halvøen Babin Kuk, i grønne og rolige omgivelser, kun en kort køretur fra Dubrovniks gamle bydel. Hotellet har familien i fokus og ligger blot 150 m fra stranden med udsigt til Elafiti-øerne


Blågrønt hav og 1.200 øer

Kroatien har en imponerende kystlinje med klippeformationer, flotte stenstrande og klart blågrønt vand. Det gode klima og kulinariske oplevelser er med til at gøre landet til en populær feriedestination, og med mere end 1.200 øer i Adriaterhavet er øhop og badeferie en oplagt ferieform.

Strandferie med familien i fokus

I grønne omgivelser og blot fem kilometer fra Dubrovniks gamle bydel ligger Valamar Club. Hotellet er ideelt for familien, der gerne vil bo i et roligt område og samtidigt have mulighed for at supplere ferien med nogle kulturelle oplevelser.

Hotellet har en stor ferskvandspool med solstole til fri afbenyttelse, og masser af gratis sportsaktiviteter for både store og små. For eksempel kan du prøve kræfter med beach volley, badminton, fodbold, mini-golf, bordtennis og organiserede cykelture. Du kan også låne cykler (gratis) og køre rundt på den smukke halvø på egen hånd.

Dubrovnik - to kilometer ringmur

Tæt på hotellet går den lokale bus ind til Dubrovnik. Den gamle bydel er ikke stor, til gengæld er den imponerende smuk og har en ypperlig beliggenhed. Gå en tur oppe på byens ringmur, som er ca. 2 km lang. Udsigten herfra er fantastisk. Har du set Game of Thrones vil du formentlig genkende scener fra den fiktive by Kings Landing, da en stor del af optagelserne er foretaget i Dubrovnik.

Gå heller ikke glip af Buza Bar, også kaldet ”Hullet". Du går bogstavelig talt gennem et hul i væggen på en sidegade, som ikke ser ud af spor. På den anden af hullet, finder du en simpel bar på selve klippekysten med en sublim udsigt. Her kan du nyde en drink, mens du ser på dumdristige, der springer i vandet fra klipperne.

Lækker mad og helpension / All Inclusive Light

Under opholdet på Valamar Club kan du vælge mellem helpension og All Inclusive Light m.v. Sidstnævnte betyder, at drikkevarer er inkluderet til maden. Alle måltider serveres i hovedrestauranten Mediterraneo (buffet). Der findes et særligt ”børnehjørne” i restauranten.

 • Morgenmad: 07.00 – 10.00 - Inkl. vand, sodavand, saftevand, juice, kaffe/the
 • Frokost: 12.00 – 14.00 - Inkl. rød/hvidvin, juice, fadøl, vand, kaffe/the, sodavand
 • Aftensmad: 19.00 – 21.00 - Inkl. rød/hvidvin, juice, fadøl, mineralvand, kaffe/the, sodavand

Om aftenen er der ofte live musik eller anden underholdning, og der arrangeres jævnligt biograf under åben himmel.

Bemærk - rejsen kan både forlænges og forkortes, så den passer til dine ønsker.   

 

 

 

 

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Kroatien

Dubrovnik

8 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Dubrovnik - 7 nætter

Valamar Club Dubrovnik
Se kort

Valamar Club Dubrovnik

Beliggenhed: Kroatien, Dubrovnik

Valamar Club Dubrovnik ligger blot 150 m fra strandkanten på halvøen Babin Kuk, kun 5 km fra Dubrovniks gamle bydel. Hotellet er velegnet til familier og byder på masser af aktiviteter for børn såvel som voksne. Der er flere restauranter at vælge imellem og et særligt "Kids Corner" til børn. Stranden er en stenstrand, som de fleste er i Kroatien, og det kan derfor være godt at medbringe badesko.

Hotellets faciliteter inkluderer swimmingpool. restaurant, snack bar, legeplads, tennisbane. Der findes elevator. 

Alle værelser er moderne indrettet med tv, aircondition, bank boks, internet adgang og minibar (mod betaling).

Hotellet har desuden en hyggelig restaurant, hvor du kan spise udendørs. I højsæsonen arrangeres der aftenunderholdning på hotellet et par gange om ugen. 

Få skridt fra hotellet finder du en strandpromenade med udsigt til Elafit-øerne. Langs promenaden kan du finde restauranter og caféer, hvor du kan indtage en kold drik eller frokost, mens du nyder udsigten over bugten.

Den gamle by i Dubrovnik nås nemt med lokalbus eller taxa, eller hvis du nyder at spadsere er der en ca. 4 km lang gåtur.

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Natascha, Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.