Historiske Rom

Italien - Rom
 • Charmerende familiehotel med blot 8 store suiter
 • I gå-afstand til Roms største serværdigheder
 • Gastronomisk metropol 
 • Tre timers dansktalende guidet tur 

Rom skal opleves mindst én gang i livet – pulsen, seværdighederne og italienernes elskede pasta giver dit ophold en ganske særlig stemning.

 

Rom – hvor fortid og nutid mødes Rom er en ganske særlig metropol. En gåtur i byens gader er som et besøg på et kæmpestort museum, for her er flere seværdigheder og historiske monumenter end de fleste andre byer. Men byen er samtidig en levende og moderne hovedstad, som tilbyder alt hvad du kan drømme om af shopping, kulturliv og naturligvis gastronomi – italienernes store passion.

I gader og stræder opdager du hele tiden historiske bygninger og kulturelle levn fra Romerrigets storhedstid, alt imens trafikken og romerne skaber et hektisk liv i baggrunden. At gå rundt i Roms gader kan sammenlignes med et besøg i et kæmpestort museum. For at få mest ud af dit besøg i den historiske by, mener vi, at den bør opleves i selskab med en privat guide, der indlevende og med stor passion kan fortælle blandt andet om Julius Cæsar, slavernes kampe i Colosseum og rivaliserende politikere i Forum Romanum. 

Privat guide i eget tempo
Under dit besøg i Rom mødes du med vores lokale dansktalende guide. Guiden henter dig på hotellet og viser stolt sin by frem. Det er dog dig som bestemmer ruten og seværdighederne, om det skal være Colosseum, Forum Romanum, et besøg på et hektisk madmarked eller om du vil opleve det ukendte Rom. Du har guiden til rådighed i 3 timer og du går til samtlige seværdighederne. Ønsker du flere dage med guide eller flere timer end de planlagte 3 timer, så arrangere vi det.

Nb. entrebilletter er ikke inkluderet i prisen, så hvis du vælger de populære seværdigheder som f.eks. Colloseum og Forum bestiller vi gerne billetterne på forhånd, så du undgår de lange køer. 

Oplev Rom på en ny måde
Måske du allerede har besøgt byens vigtigste historiske landemærker og egentlig ønsker at opleve nutidens Rom med alle dens sanseindtryk. Byen er i en klasse for sig, og du kan for eksempel opleve det romerske liv fra en vintage Vespa, med eller uden chauffør, eller vi kan bestille din personlige shopper, der vejleder og finder de rette butikker, helt efter din smag. 

Skal rammerne være mere familiære, anbefaler vi, at du tager på gastronomisk opdagelse i det italienske køkken, hvor du lærer at rulle din egen pasta på bedste italienske manér. Vi arrangerer også besøg på en vingård, sørger for bordbestilling på din favoritrestaurant med meget mere. 

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Italien

Rom

5 dage

fra kr. 8.035

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

- 4 nætter

Hotel De'Ricci
Se kort

Hotel De'Ricci

Beliggenhed: ,

Flavios familiehotel

Det familieejede Hotel De’ Ricci, ejet af Flavio ligger på en lille, brostensbelagt gade i et af Roms smukkeste kvarterer, Rione Regola, i gåafstand til blandt andet Vatikanet, Peterskirken, Piazza Navona og Pantheon.

Hotel De' Ricci har blot otte sofistikerede suiter, smukt indrettet med originale, italienske vintage møbler fra 60'erne. Fire af de otte suiter har private terrasser med udsigt over hotellets frodige gårdhave. Siden Hotel De' Ricci åbnede i maj 2017, er det blevet beskrevet i flere prestigefyldte magasiner, såsom rejsemagasinet Condé Nast Traveler. 

 

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Natascha, Elsebeth, Mogens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.