Italien
  • Rejsetid

    2,5 time

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    0

La Dolce Vita og historisk vingesus.

 

Italien og især storbyerne Rom, Firenze og Milano er hjemsted for mange af verdens største kunstværker, arkitektur og ikke mindste det gastronomiske køkken. Vi har alle ladet os inspirere af Italien og landet udmærker sig på mange punkter, som intet andet land i Europa. Alt fra fodbold, Ferrari til levn fra Romerrigets storhed.

I Rom, epicentret af det romerske imperium og renæssancens fødested, finder du Michelangelos fresker, Botticellis ’Fødsel af Venus’ og Da Vincis ’Den sidste nadver' og mange af de helt store seværdigheder. Har du ikke tidligere været i byen, så lad os bestille en guide, til at vise dig rundt - enten på cykel, Vespa eller blot til bens i dit helt eget tempo. Husk at stoppe op og nyd romernes hektiske hverdagsliv, set fra en hyggelig cafe. 

Spørg os for anbefalinger til restauranter, seværdigheder eller shopping.  

Din rejse - vores ansvar

Læs mere
Anbefalet til dig
Vil du til Italien?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Merete, Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.