Sommerferie i Nordgrækenlands Monaco

Grækenland - Halkidiki
 • Skønne, hvide og fløjlsbløde strande
 • Spændende kulturoplevelser i Thessaloniki
 • Alsidig natur med skov, strand og dyreliv
 • Inkl. halvpension og stort udvalg af restauranter
Sani Beach har en uovertruffen beliggenhed på den smukke halvø Kassandra – og er bygget helt i harmoni med de naturskønne omgivelser. Sani Beach tilbyder en femstjernet oplevelse med eksklusive strande, kurbade og et lækkert køkken

Lad 2020 være året, hvor sommeren skal fejres på en anderledes måde. Tag på en skøn ferie til det nordlige Grækenland og halvøen Halkidiki og nyd den smukke natur med hvide strande, grønne skove og krystalklart, azurblåt hav. 

Kassandra, en del af Halkidiki

Sani Beach ligger på Kassandra, en af Halkidikis ”tre fingre”, helt præcist den mod vest. Her er der eksklusiv adgang til to skønne sandstrande, Ammos og Sani Hill Beach, i ikke langt fra dit værelse. Dagen lang serveres der forfriskende drinks og snacks ved stranden, og børn kan hygge sig med alle mulige strandspil og legetøj i det børnevenlige vand, der altid er overvåget af livreddere.

Udforsk Sani Beach’s nærområde

Udforsk den skønne natur på en gåtur gennem skoven til den lange Bousoulas-strand med udsigt over vådområder og et fuglereservat, der strækker sig over flere hundrede hektar. Nyd til sidst en dukkert fra Bousoulas-stranden, hvor grønne fyrretræer vokser helt ned til stranden.

Oplevelser på og omkring Halkidiki

Fra Sani Beach er det muligt at følge en hiking-rute til landsbyen Siviri, hvor du undervejs kan opleve vild natur, dyreliv og et oldtidssite. Du kan også prøve vinsmagning på lokale vingårde, besøge Thessaloniki og se det arkæologiske museum med fund fra Alexander Den Stores tid, den byzantinske storkirke, St. Dimitrios - og naturligvis bruge tid på at nyde storbyens caféliv og shopping.

Afslapning og forkælelse tilbage på Sani Beach

Efter en dag fyldt med aktiviteter kan du forkæle dig selv med et besøg i spaens sauna eller dampbad. Du kan også træne i fitnessrummet, slappe af i boblebadet eller få en afslappende massage.

Nyd en uforglemmelig strandferie i Nordgrækenlands Monaco.


Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Grækenland

Halkidiki

8 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Halkidiki - 7 nætter

Sani Beach
Se kort

Sani Beach

Beliggenhed: Grækenland, Halkidiki

Sani Beach, en del af Sani Resort, har et bredt udvalg af værelser og suiter, kilometervis af fløjlsbløde sandstrande og adgang til et væld af aktiviteter og underholdning.

Værelserne rangerer fra dobbeltværelser til juniorsuiter og et- og to-værelsessuiter med alle moderne faciliteter. Designet i afslappet stil med komfortable møbler, gulv-til-loft-vinduer og spektakulær udsigt over Det Ægæiske Hav og de smukt anlagte haver tilbyder de total komfort. Hvert værelse og suite har sin egen terrasse, balkon eller privat have.

Sani Beach har et stort udvalg af restauranter og barer, hvor kokkene har skabt et smagfuldt udvalg af frisklavede retter med de bedste lokale råvarer. Du kan vælge mellem fire restauranter til morgenmad, hvor du kan vælge alt fra friske frugt smoothies til lokal, græsk morgenmad. Sani Beach har fem restauranter og fire barer placeret enten ved stranden, poolen eller med udsigt til haven. Når tiden og behovet melder sig, uanset om det er en cocktail eller en øl, kan du slappe af i den hyggelige atmosfære på Sani Beach, der desuden har døgnåbent roomservice med et udvalg af indbydende retter.
De opvarmede udendørs pools er designet til brug hele sæsonen med særligt børneområde og livreddere.
 
Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Natascha, Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.