Rejser til Provence

  • Rejsetid

    1-2 timer

  • Bedste årstid

    april - oktober

  • Tidsforskel

    0

En rejse til Provence er for mange indbegrebet af fransk romantik. Regionen med de mange krydderurter lokker med et kendskab præget af blide bakker og med Middelhavets azurblå bølger. Kysterne ved Provence tiltrækker også det franske og europæiske jet set, når der er ferie. På din rejse til Provence, kan du opleve denne funklende verden, i de fashionable byer Cannes og Saint-Tropez.

Her kan man snildt bruge en hel dag på at nyde atmosfæren med sportsvogne og limousiner, luksusyachts og designermode. 

Historiens vingesus fornemmer du mange steder, for eksempel i Frejus med et lidt uhyggeligt kloster og ruinerne af bymuren, akvædukten og amfiteatret fra Romerrigets storhedstid. Og så finder du nogle dejlige golfbaner, hvor du rigtigt fornemmer landskabet. Golfbanen på Dolce Fregate er tegnet af Ronald Fream og regnes for en af de smukkeste i Frankrig. Den udnytter i høj grad det bakkede landskab for at give dig nogle oplevelser og udfordringer - både på det tekniske og det fysiske plan. Anstrengelserne belønnes på smukkeste vis med en panoramaudsigt over Middelhavets azurblå bølger fra flere huller.

Provence om sommeren er tør og varm, og månederne juni, juli og august byder på mere end 300 solskinstimer og dermed perfekt til ferie.

Læs mere

Vil du til Provence?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.