Rejsemål i Frankrig

Rejsemål i Frankrig

En rejse til Frankrig lægger op til en golfferie krydret med gastronomiske og kulturelle oplevelser. 

Loire-dalen er den vinregion, der omfatter de franske vindistrikter langs Loire-floden fra Muscadet regionen nær byen, Nantes, på Atlanterhavskysten til regionen Sancerre og Pouilly-Fumé lige sydøst for byen, Orléans, i det nordlige Frankrig. Blot en lille times kørsel fra Paris´ Orly lufthavn, ligger Domaine et Golf de Vaugouard. 

Provence er en historisk provins i det sydøstlige Frankrig, som strækker sig fra den venstre bred af Rhone floden mod vest til den italienske grænse mod øst, og er omgivet af Middelhavet i syd. Her rejser du til et område, der kendetegnes ved fransk romantik, et azurblåt Middelhav og luksus.

Klik på kortet herunder, eller brug knapperne længere nede, for at læse mere om rejsemålene i Frankrig.

Vælg område

Vælg dit rejsemål

Udforsk verdens forunderlige steder og udvid dine horisonter.
Vi gør verden større.

Se alle rejsetilbud

Mød vores rejseeksperter

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi har rejseeksperter med speciale i hvert deres område

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.