Frankrig

  • Rejsetid

    1-2 timer

  • Bedste årstid

    april - oktober

  • Tidsforskel

    0

Rejser til Frankrig

Profil Rejser tilbyder golfoplevelser og sports events i Frankrig. Det smukke land har det hele med sin enestående metropol, Paris, der byder på et rigt kulturliv og historiske seværdigheder. Kombinér en golfrejse til Loiredalen med spændende storbyoplevelser eller sport-events.

Se alle vores sports- og golfrejser til Frankrig

Blot en time fra Paris kan du nyde de mange slotte i Loiredalen, der byder på vinsmagninger og golf. Du kan også sejle i kano, tage børnene med i forlystelsesparker og tage på vandreture i området. Om foråret og sommeren kan du nyde godt af Frankrigs milde klima. Se også vores sport events i Frankrig for den kommende sæson.

Læs mere
;

Vil du til Frankrig?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.