Cypern
  • Rejsetid

    5 - 6 timer

  • Bedste årstid

    Fra marts til november

  • Tidsforskel

    1 time

Cypern - indbydende strande og mange seværdigheder

Cypern er for såvel børnefamilier som par. Her er et dejligt klima med ca. 300 soldage om året, dette gør Cypern til det perfekte rejsemål for dig, som elsker sol og smukke strande. Flotte seværdigheder og gode restauranter gør også Cypern til et attraktivt rejsemål.

Nutidens grækere er stolte af deres land og lange historie. De elsker deres traditioner og ændrer ikke bare tingene for forandringens skyld. Eksempelvis blev middelhavsdiæten udtænkt i oldtidens Grækenland. De historiske vidnesbyrd i form af seværdigheder fra oldtiden kombineret med en ganske overvældende smuk natur og et utrolig venligt og gæstfrit folk har gjort landet til et af vores mest yndede rejsemål. Grækenland har mange seværdigheder på UNESCO’s verdensarvsliste, heriblandt Akropolis i Athen.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere
Anbefalet til dig
Vil du til Cypern?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Rikke, Lars, Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.