Europa

Rejser i Europa

Nyd storslået natur, kultur og gourmetmiddage på rejsemål, som ligger blot få timers rejse væk.

Læs mere

Rejser i Europa byder altid på spændende kultur, smukke, historiske byer, varieret skøn natur og selvfølgelig nogle af verdens bedste strande. Nyd gourmetmiddage, kultur og storslået natur på destinationer, som ligger blot få timers rejse væk. Hos Profil Rejser tilbyder vi rejser til blandt andet Grækenland, Kroatien, Portugal og Spanien.

Sydeuropa er et sandt overflødighedshorn af gourmet-, kultur- og naturoplevelser. Og vil du spille golf i varmen, har Spanien, Portugal, Tyrkiet og Italien nogle af verdens bedste golfbaner. Du kan også vælge et spændende krydstogt i Middelhavet eller et flodkrydstogt med store natur- og kulturoplevelser på Europas skønne vandveje. Mulighederne i Europa er mange. 

Læs mere om vores sydeuropæiske rejsemål herunder.

 

Krydstogter i Middelhavet Flodkrydstogter i Europa Golfrejser i Europa
Mød vores rejseeksperter

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Jens, Lars, Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi har rejseeksperter med speciale i hvert deres område

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.