Zanzibars lokkende sandstrande og imponerende Dubai

Zanzibar - Zanzibar, Dubai
 • Eksotisk resort mellem palmetræerne på sandstranden
 • Kulturelle og historiske seværdigheder på Zanzibar
 • Snorkling og dykning mellem farverige koraller
 • Futuristiske skyskrabere og eksklusiv shopping i Dubai

Tag på en ferie, der begynder i Zanzibar, hvor livet nydes på østkysten på det charmerende og stemningsfulde Hotel Breezes.

Med direkte adgang til den kilometer lange sandstrand kan du både bade, snorkle eller gå lange tur i begge retninger. Ferien afsluttes med et luksuriøst ophold på Anantara The Palm i metropolen Dubai. Og har du ikke fået nok af sol og varme, kan du sagtens fortsætte her. Alternativt findes der masser af muligheder for en shopping-tur i et af de gigantiske centre.

Zanzibar, bedre kendt som krydderi-øen øst for Tanzanias kyst, byder på meget mere end lækre resorts. Her er historie, kultur og lokal stemning med mulighed for at møde de lokale og opleve deres hverdag. På Zanzibar dyrkes mange forskellige krydderier som kanel, kardemomme og nelliker m.m.
Vi anbefaler varmt at tage på en arrangeret tur med engelsktalende guide for at opleve livet på landet og blive introduceret til landmændenes tilværelse. Her vil du få en spændende rundvisning og en god indsigt i produktionen af krydderier.

En anden stor oplevelse er et besøg til hovedbyen, Stone Town. Her finder du velduftende krydderimarkeder, det gamle fort samt historiske levn, fra da sultanen af Oman havde Zanzibar som handelsstation. Slavemarkedet og fangehullerne bringer dig tilbage i historien, og du oplever gamle smukke kirker og andre historiske bygninger. Læg i øvrigt mærke til, eller spørg på gaden, hvor du finder huset, hvor Freddie Mercury fra The Queens blev født.

Efter en uges oplevelser på Zanzibar og afslapning i skønne omgivelser forstætter ferien i Dubai, en af verdens spændende metropoler, hvor skyskraber i glas og stål, skyder op mod himlen side om side. Er du ikke til shopping, byder Dubai også på mange andre aktiviteter.
Tag på en ørkensafari og oplev det oprindelige nomadefolk, kør i jeep ned af sandklitterne, besøg en oase eller gå på opdagelse i den gamle bydel af Dubai med moskeer, guldmarkeder og snørklede gader. Dubai har noget for enhver smag og er solsikker næsten alle dage i årets løb.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB

Zanzibar

Zanzibar, Dubai

9 nætter / 10 dage

fra kr. 14.950

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Dubai City

Rejser til Dubai

Tag på en fantastisk rejse til Dubai og oplev kontrasternes by med luksushoteller, futuristiske skyskrabere, moderne shopping centre, gyldne sandstrande og velholdte golfbaner side om side med traditionelle basarer og sandørkener.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Zanzibar - 7 nætter

Breezes Beach Club & Spa Zanzibar
Se kort

Breezes Beach Club & Spa Zanzibar

Beliggenhed: Tanzania, Zanzibar

Dette pragtfulde og meget populære hotel har en uovertruffen beliggenhed i en stor tropisk have ved den skønne strand Bwejuu. Rejsemagasinet Conde Nast har kåret Bwejuu stranden på øens østkyst som værende blandt verdens 30 bedste strande. Hotellet er familieejet og –drevet, og gæster oplever her en eksotisk og personlig atmosfære og service. Møbler og kunsthåndværk er fremstillet specielt til hotellet af lokale håndværkere og i blandt er der antikviteter fra øen.

De 70 værelser er holdt i lyse toner med skønne silkestoffer og mørke træsorter. Alle har aircondition, loftsvifte, køleskab, værdiboks, hårtørrer og stor terrasse til den dejlige have eller med udsigt til stranden og havet. Hotellet tilbyder mange faciliteter og aktiviteter, bl.a. fire restauranter, tre barer, swimmingpool, spa, yoga og meditation, tennisbane, fitness center, vandsportscenter, dykkercenter og cykler.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her

Dubai - 2 nætter

Anantara The Palm Dubai Resort
Se kort

Anantara The Palm Dubai Resort

Beliggenhed: Forenede Emirater, Dubai

Beliggende på det menneskeskabte vidunder Palm Jumeirah bor du tæt på byens centrum, samtidig med at du føler dig langt væk fra bylivet i disse fredlige og idylliske omgivelser på Anantara Palm Dubai Resort.

Stemningen på resortet bærer præg af det asiatiske, hvilket afspejles i arkitekturen. Bo blandt tropiske haver og glitrende laguner i enten hele lejligheder, på stilfulde værelser, i pool-villaer eller villaer, der decideret er beliggende over vandet. Her er alt fra direkte adgang til resortets store pool, der nærmest løber gennem hele resortet, til iskolde forfriskninger leveret lige til døren.

Standarden på resortets faciliteter er høje, hvilket blandt andet gælder for Anantara Spa, tennisbanerne og det store udvalg af indbydende restauranter. Dette kombineres alt sammen med en 400 meter lang privat sandstrand og gør dette ophold perfekt til en romantisk ferie for par eller for familie og venner, der ønsker en unik ferie. Foruden byen finder du også den populære Aquaventus vandpark i resortets nærområde.
Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Marianne, Kristina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.