Zanzibar, swahili-kultur og fantastisk strandferie

Zanzibar - Zanzibar

 • Den gamle bydel, Stone Town, rig på historie og små, snoede gader
 • Markedspladser og boder med de velsmagende swahili-kager
 • Kridhvide sandstrande på Zanzibars østkyst
 • Snorkling og dykning ved koralrev i Det Indiske Ocean

Oplev ægte swahili-kultur og Zanzibars rige historie i Stone Town og tag så på badeferie ved den smukke kridhvide sandstrand på øens østkyst. Her kan du slappe af på en kridhvid strand og nyde det lune, turkise Indiske Ocean.

Begynd rejsen med to dage i spændende Stone Town – centrum i Zanzibars hovedby. 

Gå på opdagelse i de små snoede gader med de smukt ornamenterede trædøre, se forholdene for datidens slaver og de gamle sultaners paladser. 

I Stone Town bor du på det stilfulde og klassiske hotel, Tembo House, der ligger ved stranden i byens centrum. Om aftenen kan du nyde en drink i baren, mens du betragter den smukke solnedgang. Tembo House er et dejligt hotel, der oser af atmosfære og historisk stemning og beliggenheden ved stranden i Stone Town er perfekt.

Efter dit ophold i Stone Town er det tid til 5 dages afslappende badeferie på en af Zanzibars bedste strande på øens nordøstkyst. Her skal du bo på det charmerende Matemwe Beach Village, som er et hyggeligt lille hotel med en dejlig personlig og afslappet atmosfære og skøn mad.
Læs mere

Rejseoverblik

 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Zanzibar

Zanzibar

7 nætter / 8 dage

fra kr. 11.675

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Zanzibar - 2 nætter

Tembo House Hotel
Se kort

Tembo House Hotel

Beliggenhed: Tanzania, Zanzibar

Tembo House ligger meget centralt i øens hovedby kendt som Stone Town. Samtidigt ligger det helt ned til stranden, og man kan derfor nyde morgenmaden, mens man ser på livet på stranden, hvor nogle både ligger for anker. Hotellet huser også en af byens bedste restauranter, og den ligger naturligvis også ned til stranden.

Midt i hotellet ligger den udendørs swimmingpool, som er dejligt forfriskende på en varm dag. Bygningen, som i dag huser hotellet, er en ældre historisk bygning, som blandt andet har fungeret som amerikansk konsulat. Et ’Prime’ dobbeltværelse har en privat balkon ud til poolen og herfra kan man også skimte havet. Værelserne er indrettet med mange ældre møbler i mørkt træ og store senge i swahili stil.
Læs mere her

Zanzibar - 5 nætter

Matemwe Beach Village
Se kort

Matemwe Beach Village

Beliggenhed: Tanzania, Zanzibar

Det første syn, der møder én, når man ankommer til Matemwe Beach er den lange, hvide sandstrand med de mange, slanke kokospamler og Det indiske Oceans azurblå bølger. Det lille strandhotel, Matemwe Beach Village, har blot 17 værelser, alle på én gang minimalistisk og individuelt indrettede med en afslappet og ’laid back’ atmosfære. Værelserne har eget bad og er placeret i palmetækte hytter beliggende blandt slanke palmer og smukke ironwood-træer kun få meter fra stranden. 

Hotellet er af god standard med personlig betjening og en hyggelig atmosfære. Er man til verdenen under havet, er Matemwe Beach Village næsten et ’must’ – lige ud for stranden ligger den verdensberømte Mnemba Atol med sine fantastiske koraller, og hotellet har en femstjernet IDC PADI dykkerskole. Ønsker man at opleve, hvorfor Zanzibar er kendt som ’Spice Island’, kan man komme på en udflugt til en af øens krydderiplantager.
Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.