Zanzibar - hvor Afrika møder Arabien

Zanzibar - Zanzibar
 • Zanzibars eventyrlige og blændende hvide strande
 • Den berømte Mnemba atol med enestående koraller 
 • Bo ved stranden midt mellem kokospalmer og hav
 • Multikulturel historisk by og krydderiplantager

Oplev Zanzibars eksotiske verden, en enestående kulturel korsvej i Det Indiske Ocean, hvor Afrika møder Arabien i en forunderlig harmoni

Det nyrenoveret og charmerende Zanzibar Pearl Boutique Hotel & Villas på Matemwe Beach, byder velkommen til afslapning og kulinariske måltider i kombination med aktiviter, i og udenfor havet. 

Zanzibar Pearl Boutique Hotel & Villas
Bo på det lille strandhotel med blot 20 bungalows og 6 store villaer, alle lyse og individuelt indrettede med en afslappet og ’laid back’ atmosfære. Du bor i bungalow beliggende blandt slanke palmer og smukke ironwood-træer kun få meter fra stranden. Alle bungalows har en terasse. Dagene går hurtigt med afslapning på den lange, hvide sandstrand med de slanke kokospalmer og fristende azurblå bølger, der skyller ind på stranden. Udover at komme ned i gear, anbefaler vi at udforske Zanzibar med dagsture til bl.a. Stone Town, besøg en krydderiplantage eller besøg en landsby. Mulighederne er mange og absolut til en god pris.

Et liv under havoverfladen
Er du til oplevelser under havets overflade, er Zanzibar Pearl Boutique Hotel & Villas næsten et ’must’ – lige ud for stranden ligger nemlig den verdensberømte Mnemba Atol med sine fantastiske koraller og farveringe fisk, og Zanzibar Pearl Boutique Hotel & Villas har en egen femstjernet IDC PADI dykkerskole.

House of Wonders i Stone Town
Tag på udflugt til historiske Stone Town eller kombinér eventuelt badeferien med et par nætter der - så får du den helt perfekte blanding af kultur, historie og strandferie. I Stone Town kan du opleve den ikoniske bygning 'House of Wonders' med søjler og balkoner ud mod havnefronten. De enorme udskårne døre siges at være de største i Østafrika, flankeret af to bronzekanoner med portugisiske indskrifter, der daterer dem til det 16. århundrede. Indenfor har nationalmuseet for historie og kultur udstillinger om den swahiliske civilisation og befolkningen i Det Indiske Ocean.

Tag på eventyr til eksotiske Zanzibar og bo på det hyggelige, lille strandhotel, Zanzibar Pearl Boutique Hotel & Villas, som vi er faldet totalt pladask for!

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Zanzibar

Zanzibar

9 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Zanzibar - 7 nætter

Zanzibar Pearl Boutique Hotel & Villas
Se kort

Zanzibar Pearl Boutique Hotel & Villas

Beliggenhed: Tanzania, Zanzibar

Det første syn, der møder én, når man ankommer til Matemwe Beach er den lange, hvide sandstrand med de mange, slanke kokospalmer og Det indiske Oceans azurblå bølger. Det lille strandhotel, Zanzibar Pearl Boutique Hotel & Villas, har blot 26 suiter og villaer, alle på én gang minimalistisk og individuelt indrettede med en afslappet og ’laid back’ atmosfære. Værelserne har eget bad og er placeret i palmetækte hytter beliggende mellem frodige planter og de smukke ironwood-træer, blot få meter fra stranden.

Hotellet er af god standard med personlig betjening og en hyggelig atmosfære. Er man til verdenen under havet, er Zanzibar Pearl Boutique Hotel & Villas næsten et ’must’ – lige ud for stranden ligger den verdensberømte Mnemba Atol med sine fantastiske koraller, og hotellet har en femstjernet IDC PADI dykkerskole. Ønsker man at opleve, hvorfor Zanzibar er kendt som ’Spice Island’, kan man komme på en udflugt til en af øens krydderiplantager.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser