Zanzibar - hvor Afrika møder Arabien

Zanzibar - Zanzibar
 • Zanzibars eventyrlige og blændende hvide strande
 • Bo lige ved den verdensberømte Mnemba Atol
 • Hotel ved stranden midt mellem kokospalmer og hav
 • Multikulturel historisk by og krydderiplantager

Oplev Zanzibars eksotiske verden, en enestående kulturel korsvej i Det Indiske Ocean, hvor Afrika møder Arabien i en forunderlig harmoni. 

Når du ankommer til Matemwe Beach Village, er den lange, hvide sandstrand med de slanke kokospamler og de azurblå bølger det første syn, der møder dig. Matemwe Beach Village er et lille strandhotel med blot 17 værelser, alle minimalistisk og individuelt indrettede med en afslappet og ’laid back’ atmosfære. Du har eget bad og bor i bungalows beliggende blandt slanke palmer og smukke ironwood-træer kun få meter fra stranden.

Zanzibar - når havet er din legeplads

Er du til oplevelser under havets overflade, er Matemwe Beach Village næsten et ’must’ – lige ud for stranden ligger nemlig den verdensberømte Mnemba Atol med sine fantastiske koraller, og hotellet har en femstjernet IDC PADI dykkerskole. 

House of Wonders i Zanzibar Town

Få masser af tid til samvær og afslapning på smukke og eksotiske Zanzibar. Kom helt ned i gear og opleve en flig af Afrika på krydderi-øen. Tag på udflugt til historiske Stone Town eller kombinér eventuelt badeferien med et par nætter der - så får du den helt perfekte blanding af kultur, historie og strandferie. I Zanzibar Town kan du opleve den ikoniske bygning 'House of Wonders' med søjler og balkoner ud mod havnefronten. 
De enorme udskårne døre siges at være de største i Østafrika, flankeret af to bronzekanoner med portugisiske indskrifter, der daterer dem til det 16. århundrede. Indenfor har Nationalmuseet for Historie og Kultur udstillinger om den swahiliske civilisation og befolkningen i Det Indiske Ocean.

Tag på eventyr til eksotiske Zanzibar og bo på det hyggelige, lille strandhotel, Matemwe Beach Village, som vi er faldet totalt pladask for!

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT

Zanzibar

Zanzibar

7 nætter / 8 dage

fra kr. 10.345

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Zanzibar - 7 nætter

Matemwe Beach Village
Se kort

Matemwe Beach Village

Beliggenhed: Tanzania, Zanzibar

Det første syn, der møder én, når man ankommer til Matemwe Beach er den lange, hvide sandstrand med de mange, slanke kokospamler og Det indiske Oceans azurblå bølger. Det lille strandhotel, Matemwe Beach Village, har blot 17 værelser, alle på én gang minimalistisk og individuelt indrettede med en afslappet og ’laid back’ atmosfære. Værelserne har eget bad og er placeret i palmetækte hytter beliggende blandt slanke palmer og smukke ironwood-træer kun få meter fra stranden.

Hotellet er af god standard med personlig betjening og en hyggelig atmosfære. Er man til verdenen under havet, er Matemwe Beach Village næsten et ’must’ – lige ud for stranden ligger den verdensberømte Mnemba Atol med sine fantastiske koraller, og hotellet har en femstjernet IDC PADI dykkerskole. Ønsker man at opleve, hvorfor Zanzibar er kendt som ’Spice Island’, kan man komme på en udflugt til en af øens krydderiplantager.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser