Vinterferie med sol, strand og turkisblåt vand

Zanzibar - Zanzibar
 • Bo på 3* Matemwe Beach Village med halvpension
 • Blændende hvide strande og turkisblåt hav
 • Afrejse 07. februar og 14. februar 2019
 • Mulighed for valg blandt andre hoteller på Zanzibar

Hold en varm vinterferie i februar på Zanzibar - den lille eventyrlige ø i Det Indiske Ocean, hvor Afrika møder Arabien. Fra det øjeblik I forlader flyet mærker I straks øens eksotiske atmosfære.

Hold jeres vinterferie på eksotiske og farverige Zanzibar og oplev en flig af Afrika på krydderi-øen. Slap af under ranke, vajende palmer med udsigt til underskønne, hvide strande og Det Indiske Oceans mange blågrønne nuancer.

Atmosfærisk og afslappet resort

I bor på det 3-stjernede resort Matemwe Beach Village, hvor der hersker en hyggelig og afslappet atmosfære. Værelserne ligger tæt ved stranden og maden i restauranten roses af mange gæster. Ved lavvande kan I benytte hotellets swimmingpool og nyde en eksotisk cocktail i poolbaren. Opholdet er med halvpension, og naturligvis er også privat transport mellem lufthavn og hotel inkluderet tur/retur.

Dykning ved den berømte Mnemba Atol

Er I til udforskning af den farverige verden under havet, så er Matemwe Beach Village det perfekte udgangspunkt. Ud for hotellet ligger nemlig den berømte Mnemba Atol med koraller og fisk i alle former og farver, og hotellet har sin egen fem-stjernede PADI-dykkerskole.

Ønsker I at bo på et andet hotel på Zanzibar, så er det naturligvis også muligt. Ligeledes kan I kombinere strandferie med et par nætter i den historiske by Stone Town, så I får den perfekte rejsepakke med kultur, historie og strandferie.

Ring og få en snak med en af vores dygtige rejsekonsulenter om netop jeres ønsker og behov.

Fysiske krav til rejsen

Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Zanzibar

Zanzibar

7 nætter / 8 dage

fra kr. 12.295

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Zanzibar - 7 nætter

Matemwe Beach Village
Se kort

Matemwe Beach Village

Beliggenhed: Tanzania, Zanzibar

Det første syn, der møder én, når man ankommer til Matemwe Beach er den lange, hvide sandstrand med de mange, slanke kokospamler og Det indiske Oceans azurblå bølger. Det lille strandhotel, Matemwe Beach Village, har blot 17 værelser, alle på én gang minimalistisk og individuelt indrettede med en afslappet og ’laid back’ atmosfære. Værelserne har eget bad og er placeret i palmetækte hytter beliggende blandt slanke palmer og smukke ironwood-træer kun få meter fra stranden.

Hotellet er af god standard med personlig betjening og en hyggelig atmosfære. Er man til verdenen under havet, er Matemwe Beach Village næsten et ’must’ – lige ud for stranden ligger den verdensberømte Mnemba Atol med sine fantastiske koraller, og hotellet har en femstjernet IDC PADI dykkerskole. Ønsker man at opleve, hvorfor Zanzibar er kendt som ’Spice Island’, kan man komme på en udflugt til en af øens krydderiplantager.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Merete, Natascha, Inger

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser