Ø-hop Zanzibar og Pemba Island

Zanzibar -
 • All Inclusive Sandies Baobab, Zanzibar
 • All inclusive på Manta Resort, Pemba Island
 • Overnatning i Verdens første undervandsværelse på Manta Resort
 • Snorkling, indbydende strande, anderledes dagsture og eksotiske måltider

Ø-hop til glitrende sandstrande og ældgammel regnskov. Få de bedste oplevelser fra begge øer, hvor det meste er betalt hjemmefra. 

Rejsen begynder på vestkysten af eksotiske Zanzibar, hvor der er god tid til dagsture rundt på øen. Besøg Stone Town og se de mange seværdigheder, som slavemarkedet, de mange velduftende krydderier og kaffe der sælges, se den livlige strand og spis en middag på en top roof restaurant. I kan også vælge at blive ved hotellets gyldne strand på Nungwi beach der er en af Zanzibars bedste, og uden store problemer med tidevandet. 

Rejsens højdepunkt er dog Pemba Island, hvor Manta Resort ligger direkte ud til den mest vindunderlige strand, hvor der ikke kommer andre turister end resortets. Palmetræer groer helt ned til sandet, hvor I kan nemt finde skygge og plads i liggestolene. Efter 3 dages afslapning og forkælelse skal I bo et døgn i Verdens første undervandsværelse. Det er en helt særlig oplevelse, som ikke findes mange andre steder. Det er jer og havet og alle dens farverige fisk og koraller.

I overnatter under vandet i dobbeltsengen, omgivet af glas, så I kan følge med i livet under overfladen. Fiskene, både store og små cirkulere rundt, mens I iagttager dem fra sengen. Tænd for natlampen, når det bliver mørkt og I vil fortsat have selskab af fiskene. I har et helt døgn i undervandsværelse med bløde sofaer i loungeområde og solseng på taget. Vil I tættere på fiskene og koralrevet og det blot på med maske og finne og hoppe i vandet. I bor lige ved koralrevet, og ja, det er ganske sikkert og du ser ingen hajer eller andre faretruende dyr. 

Stilheden og fornemmelsen af, at være væk fra civilisationen er helt unik og bliver kun brudt at en flok delfiner i horisonten eller en lokal fisker, der vinker til jer fra sin gamle træbåd. Solnedgangen er helt kapitel for sig selv. Husk at få en sun downer med resortet, som I kan have stående i køleskabet indtil mørket falder sig på. Måltiderne og drikkevarerene bliver sejlet ud til jer, morgen, middag og aften og I kan altid komme i kontakt med resorts personale via walkie talkie.  

 
På denne rundrejse har I 5 nætter på Zanzibar, 3 nætter i bungalow på Manta Resort, Pemba Island og 1 nat i undervandsværelset, Pemba Island. 
Alle dagene er med All Inclusive. 

 

Læs mere

Rejseoverblik

 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL

Zanzibar

11 dage

fra kr. 24.085

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Zanzibar - 5 nætter

Sandies Baobab Beach
Se kort

Sandies Baobab Beach

Beliggenhed: Tanzania, Zanzibar

Nyd en eksklusiv ferie på eksotiske Zanzibar, hvor det meste er betalt hjemmefra. I kan nyde 3 daglige måltider og de fleste drikkevarer under ferien.
Resortet er funklende nyt og åbnede dørene for de første gæster i december 2018. 

Resortet ligger ved Nungwi-stranden på den nordlige del af Zanzibar. Nungwi er en af de mest populære strande på Zanzibar, hovedsagligt da denne side af øen ikke har udfordringer med tidevandet, som mange andre steder på Zanzibar. På Nungwi-stranden har man i stedet en inbydende bred sandstrand, med kridhvidt sand og smukt turkisblåt vand, året rundt. 

Sandies Baobab Beach ligger lige ned til denne dejlige strand og byder herudover på en stor og lækker pool og en dertilhørende pool-bar, som servere diverse snacks, cocktails, øl og andre drikkevarer. Resortets restaurant The Beach Gallery serverer morgenmadsbuffet, samt frokost og aftensmad. Menuen er en blanding af både lokale og internationale retter. Om aftenen byder resortet på underholdende shows, med alt fra lokale dansere, musikere til akrobater.

Resortet har i alt 105 værelser, bygget i to plan og omgivet af resortets tropiske have. Værelserne er designet i en moderne Swahili style og fremstår lyse og lækre, alle med store dobbeltsenge, eller to enkeltmandssenge, myggenet, badeværelse med toilet, aircondition og safty-box.

All Inclusive konceptet på Sandies Baobab Beach: 
Under opholdet indgår sodavand, frisk juice, kaffe og the, lokal øl og husets vine. Fra kl. 18.00 til kl. 24.00 serveres der desuden andre lokale alkoholiske drikkevarer og cocktails. 

 

 
Læs mere her

Pemba Island - 3 nætter

The Manta Resort, Pemba Island
Se kort

The Manta Resort, Pemba Island

Beliggenhed: Tanzania, Pemba Island

Pemba Island ligger lige nord for Zanzibar, ca. 30 minutters flyvetur og 90 minutters transport til resortet. Det er dog hele den ekstra rejsen værd for når du ankommer, bliver du belønnet med de smukkeste strande, koralrev og regnskov. Pemba Island er en fjerntliggende tropisk og uberørt ø, også uberørt af masseturisme, og der er endnu ganske få hoteller på øen.

Et ophold for de eventyrlystne

Manta Resort ligger på øens nordlige spids og henvender sig især til den mere eventyrlystne gæst, der sætter pris på store naturoplevelser, både til lands og til vands. Her finder du fred og ro med en hjemlig atmosfære og uprætentiøs service, hvor du bliver forkælet med kulinariske lækkerier morgen, middag og aften.I løbet af dagen lokker den meget indbydende sandstrand til afslapning med en god bog eller en forfriskende dukkert i det krystalklare vand. Få meter ude i havet finder du levende og farverige koraller og stimer af fisk i alle afskygninger. Solopgangen set fra hytten ud over havet og ikke mindst udsigten fra toppen er ubeskrivelig og nærmest euforiserende. 

Et døgn i undervandsværelse

Opholdets højdepunkt er dog en overnatning i Manta Resorts eget undervandsværelse med direkte udsigt til havets fisk og koralrev. Profil Rejser anbefaler blot en enkelt nat i undervandsværelset. 

Børn er meget velkomne på Manta Resort, men skal være fyldt 7 år for at bo på resortet og 12 år for at bo i undervandsværelset, hvor der maksimalt kan bo to personer i alt. 
Resortet har lukket under regntiden, der ligger fra midt april til slutningen af maj. 

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her

Pemba Island - 1 nætter

Underwater room, Manta Resort, Pemba Island
Se kort

Underwater room, Manta Resort, Pemba Island

Beliggenhed: Tanzania, Pemba Island

Højdepunktet på Manta Resort er bestemt en overnatning i eget undervandsværelse, hvor I fra dobbeltsengen kan holde øje med fiskene, der cirkulerer i havet dag og nat. Især om natten når mørket er faldet på er det en helt særlig oplevelse, da fiskene bliver tiltrukket af natlyset, tændt under havoverfladen.

Med direkte udsyn til fisk og koralrev

Den dag I skal overnatte, bliver I efter morgenmaden sejlet den korte tur til undervandsværelset, hvor I har et døgn til at nyde opholdet. Det er en fantastisk oplevelse at nyde stilheden på soldækket på taget eller fra de bløde møbler i loungen, alt imens de lokale fiskere sejler langsomt forbi i deres traditionelle dhow-både. I undervandsværelset findes samtlige faciliteter som køleskab, toilet, bad og dobbeltseng i underetagen omgivet af glas med direkte udsyn til fiskene. Måltiderne og drikkevarerne bliver sejlet ud til jer fra resortet. 

Større børn er velkomne

Børn er meget velkomne på Manta Resort, men skal være fyldt 7 år for at bo på resortet og 12 år for at bo i undervandsværelset, hvor der maksimalt kan bo to personer i alt. 
Resortet har lukket under regntiden, der ligger fra midt april til slutningen af maj. 

Profil Rejser anbefaler blot en enkelt nat i undervandsværelset under opholdet på Manta Resort. 

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Natascha, Merete, Inger

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser