Ø-hop Zanzibar og Pemba Island

Zanzibar -
 • All Inclusive Sandies Baobab, Zanzibar
 • All inclusive på Manta Resort, Pemba Island
 • Overnatning i undervandsværelse på Manta Resort
 • Snorkling, spændende dagsture og eksotiske måltider

Ø-hop til glitrende sandstrande og ældgammel regnskov. Få de bedste oplevelser fra begge øer, hvor det meste er betalt hjemmefra. 

Den mest berømte og største af Tanzanias øer, Zanzibar, har fristet rejsende længe før badeferie blev allemandseje. Øen med Stone Town som hovedby var tidligere en gammel handelshavn på Østafrikas krydderirute. Især i Stone Town findes der mange levn fra denne tid, og der dyrkes såmænd stadig mange forskellige krydderier, som nelliker og vanilje. I dag er Zanzibar en smeltedigel af kulturer og fortryllende historie og kultur, men har samtidig alle ingredienserne til en perfekt badeferie, du ikke vil glemme med det samme. Der er uendelige, glitrende strande, klart vand, samt en behagelig temperatur året rundt.

Den noget mindre, vildere og frodige ø, Pemba er lillesøster til Zanzibar. Noget overset af turisterne, som absolut kan være en fordel, hvis I søger et ægte uspoleret paradis. I kommer så langt væk fra nutidens stress, tv og andre forstyrrende elementer, som vi kender fra dagligdagen. På Pemba er der små fiskerlandsbyer omkranset af banan -og kokosplantager, kilometervis af ubebyggede landskab, smukke kystlinjer og en af Verdens ældste regnskove. Få meter ud fra stranden finder I mange steder de mest fantastiske koralrev til dykning og snorkling. 

Pemba er mere rustik og primitivt end Zanzibar, så husk at pakke kufferten med lidt spejderånd. 

 

Fysiske krav til rejsen

Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR

Zanzibar

9 nætter / 10 dage

fra kr. 23.885

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Zanzibar - 5 nætter

Sandies Baobab Beach
Se kort

Sandies Baobab Beach

Beliggenhed: Tanzania, Zanzibar

Nyd en eksklusiv ferie på eksotiske Zanzibar, hvor det meste er betalt hjemmefra. I kan nyde 3 daglige måltider og de fleste drikkevarer under ferien.
Resortet er funklende nyt og åbnede dørene for de første gæster i december 2018. 

Resortet ligger ved Nungwi-stranden på den nordlige del af Zanzibar. Nungwi er en af de mest populære strande på Zanzibar, hovedsagligt da denne side af øen ikke har udfordringer med tidevandet, som mange andre steder på Zanzibar. På Nungwi-stranden har man i stedet en inbydende bred sandstrand, med kridhvidt sand og smukt turkisblåt vand, året rundt. 

Sandies Baobab Beach ligger lige ned til denne dejlige strand og byder herudover på en stor og lækker pool og en dertilhørende pool-bar, som servere diverse snacks, cocktails, øl og andre drikkevarer. Resortets restaurant The Beach Gallery serverer morgenmadsbuffet, samt frokost og aftensmad. Menuen er en blanding af både lokale og internationale retter. Om aftenen byder resortet på underholdende shows, med alt fra lokale dansere, musikere til akrobater.

Resortet har i alt 105 værelser, bygget i to plan og omgivet af resortets tropiske have. Værelserne er designet i en moderne Swahili style og fremstår lyse og lækre, alle med store dobbeltsenge, eller to enkeltmandssenge, myggenet, badeværelse med toilet, aircondition og safty-box.

All Inclusive konceptet på Sandies Baobab Beach: 
Under opholdet indgår sodavand, frisk juice, kaffe og the, lokal øl og husets vine. Fra kl. 18.00 til kl. 24.00 serveres der desuden andre lokale alkoholiske drikkevarer og cocktails. 

 

 
Læs mere her

Zanzibar - 3 nætter

The Manta Resort, Pemba Island
Se kort

The Manta Resort, Pemba Island

Beliggenhed: Tanzania, Zanzibar

Pemba Island ligger lige nord for Zanzibar, ca. 30 minutters flyvetur og 90 minutters transport til resortet. Det er dog hele den ekstra rejsen værd for når I ankommer, bliver I belønnet med de smukkeste strande, koralrev og regnskov. Pemba Island er en fjerntliggende tropisk og uberørt ø, også uberørt af masseturisme, da der endnu er ganske få hoteller på øen.

Manta Resort ligger på øens nordlige spids, der især henvender sig til den mere eventyrlystne gæst, der sætter pris på store naturoplevelser, både til lands og til vands. Her finder I fred og ro med en hjemmelig atmosfære og uprætentiøs service, hvor du bliver forkælet med kulinariske retter, morgen, middag og aften. 
I løbet af dagen lokker den meget indbydende sandstrand til afslapning med en god bog eller en forfriskende dukkert i det krystalklare vand. Få meter ude i havet finder du levende og farverige koraller og stimer af fisk i alle afskygninger. Solopgangen set fra hytten ud over havet og ikke mindst udsigten fra toppen er ubeskrivelig og nærmest euforiserende. 

Opholdets højdepunkt er dog en overnatning i Manta Resorts egen undervandsværelse med direkte udsigt til havets fisk og koralrev. Profil Rejser anbefaler blot en enkelt nat i undervandsværelset. 

Børn er meget velkomne på Manta Resort, men skal være fyldt 7 år for at bo på resortet og være fyldt 12 år for at bo i undervandsværelset, hvor der maksimalt kan bo to personer ialt. 
Resortet har lukket under regntiden, der ligger fra midt april til slutningen af maj. 

 

Officiel hotelkategori: TBA

 

Læs mere her

Zanzibar - 1 nætter

Underwater room, Manta Resort, Pemba Island
Se kort

Underwater room, Manta Resort, Pemba Island

Beliggenhed: Tanzania, Zanzibar

Højdepunktet på Manta Resort er bestemt en overnatning i sit eget undervandsværelse, hvor I fra dobbeltsengen kan holde øje med fiskene, der cirkulere rundt dag og nat. Især om natten når mørket er faldet på er det en speciel oplevelse, da fiskene bliver tiltrukket af natlyset der er tænkt under havoverfladen.

Den dag I skal overnatte, bliver I efter morgenmaden sejlet den korte tur til undervandsværelset, hvor I har et døgn til at nyde opholdet. Det er en fantastisk oplevelse at nyde stilheden på soldækket på taget eller fra de bløde møbler i loungen, alt imens de lokaler fiskere sejler langsomt forbi i deres traditionelle dhow træbåde. I undervandsværelset er der samtlige faciliteter som køleskab, toilet, bad og dobbeltseng i underetagen omgivet af glas med direkte udsyn til fiskene. Måltiderne og drikkevarene bliver sejlet ud til jer fra resortet. 

Børn er meget velkomne på Manta Resort, men skal være fyldt 7 år for at bo på resortet og være fyldt 12 år for at bo i undervandsværelset, hvor der maksimalt kan bo to personer i alt. 
Resortet har lukket under regntiden, der ligger fra midt april til slutningen af maj. 

Profil Rejser anbefaler blot en enkelt nat i undervandsværelset, under opholdet på Manta Resort. 

Officiel hotelkategori: TBA

 

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Natascha, Merete, Inger

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser