Luksus og afslapning på Zanzibar

Tanzania - Zanzibar
 
 • Adults-only resort med All Inclusive 
 • Store smagfulde værelser med havudsigt
 • Stort poolområde med udsigt til det turkisblå hav
 • Zanzibars eventyrlige og blændende hvide strande

Lad eventyrlige Zanzibars blændende hvide strande og funklende turkisblå hav danne den luksuriøse ramme om en romantisk og afslappende strandferie. Bo på dejlige Riu Palace Zanzibar hvor I har All Inclusive under opholdet.

Få masser af tid til romantik på den smukke og eksotiske ø, Zanzibar. Bo på dejlige Riu Palace Zanzibar med All Inclusive, et sikkert valg til en afslappende ferie i smukke omgivelser. Kom helt ned i gear og opleve en flig af Afrika på den charmerende krydderi-ø.

Solens varme, det funklende blå hav, de kridhvide strande med pulverblødt sand og øens afslappede atmosfære bekræfter, at I er på ferie i paradis. 

Kombinér evt. et ophold på Riu Palace Zanzibar med et par nætter i historiske Stone Town - så får I den helt perfekte blanding af kultur, historie og strandferie.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT

Tanzania

Zanzibar

7 nætter / 8 dage

fra kr. 16.795

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Zanzibar - 7 nætter

Riu Palace Zanzibar
Se kort

Riu Palace Zanzibar

Beliggenhed: Tanzania, Zanzibar

Riu Palace Zanzibar er et dejligt luksushotel, der ligger på Zanzibars nordvestlige kyst, ikke langt fra byen Ras Nungwi. Hotellet er  et godt og sikkert valg til en afslappende ferie i skønne omgivelser.

Resortet et spredt over 10 hektar land, der skråner let mod den hvide strand og det turkisblå hav. Den unikke beliggenhed betyder, at uanset hvor du befinder dig i den tropiske have med tusindvis af eksotiske planter, så mødes du af en spektakulær udsigt til det Indiske Ocean.

De 100 værelser ligger i lyse 2-etagers bygninger spredt i den store have. De rummelige værelser er på minimum 45 m2 og smukt indrettet i afstemte farver, der matcher den arabisk-afrikansk stil. Her finder du alle ønskelige faciliteter samt stor terrasse eller balkon, der byder på fantastisk udsigt til Det Indiske Ocean.

Hotellet tilbyder tre restauranter og tre barer, internet café og 24-timers roomservice. Desuden en indbydende 50 lang swimmingpool der synes at gå i ét med det turkisblå Indiske Ocean, separat børnepool, bibliotek, tennisbaner, bordtennis, fitnesscenter, børneklub, skøn spa samt forskellige vandsportsaktiviteter. Et par gange om ugen er der aftenunderholdning.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Inger, Marianne, Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.