Eksotisk strandferie på Zanzibar

Zanzibar - Zanzibar, Zanzibar

 • Zanzibars eventyrlige og blændende hvide strande
 • Turkisblåt hav og farvestrålende koralrev
 • Hoteller med direkte adgang til strand
 • Mangfoldig lokalbefolkning og krydderiplantager

Lad dragende Zanzibars eventyrlige og blændende hvide strande, strålende turkisblå hav og afslappede atmosfære danne rammen om en skøn badeferie. Vælg mellem flere dejlige strandhoteller i forskellige prisniveauer og med enten halvpension eller All Inclusive.

Få masser af tid til samvær og afslapning på den smukke og eksotiske ø, Zanzibar. Kom helt ned i gear og opleve en flig af Afrika på krydderi-øen.

Solens varme, det strålende turkisblå hav, de kridhvide strande og øens afslappede atmosfære bekræfter, at I er på ferie i paradis. Kombinér evt. badeferien med et par nætter i historiske Stone Town - så får du den helt perfekte blanding af kultur, historie og strandferie. 

Vælg mellem forskellige dejlige strandhoteller.

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

 

 

Zanzibar

Zanzibar, Zanzibar

7 nætter / 8 dage

fra kr. 10.685

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Zanzibar - 7 nætter

Breezes Beach Club & Spa Zanzibar Matemwe Beach Village
Billigste hotelmulighed
Se kort

Breezes Beach Club & Spa Zanzibar

Beliggenhed: Tanzania, Zanzibar

Dette pragtfulde og meget populære hotel har en uovertruffen beliggenhed i en stor tropisk have ved den skønne strand Bwejuu. Rejsemagasinet Conde Nast har kåret Bwejuu stranden på øens østkyst som værende blandt verdens 30 bedste strande. Hotellet er familieejet og –drevet, og gæster oplever her en eksotisk og personlig atmosfære og service. Møbler og kunsthåndværk er fremstillet specielt til hotellet af lokale håndværkere og i blandt er der antikviteter fra øen. 

De 70 værelser er holdt i lyse toner med skønne silkestoffer og mørke træsorter. Alle har aircondition, loftsvifte, køleskab, værdiboks, hårtørrer og stor terrasse til den dejlige have eller med udsigt til stranden og havet. Hotellet tilbyder mange faciliteter og aktiviteter, bl.a. fire restauranter, tre barer, swimmingpool, spa, yoga og meditation, tennisbane, fitness center, vandsportscenter, dykkercenter og cykler.
Læs mere her
Breezes Beach Club & Spa Zanzibar Matemwe Beach Village Z Hotel
Se kort

Matemwe Beach Village

Beliggenhed: Tanzania, Zanzibar

Det første syn, der møder én, når man ankommer til Matemwe Beach er den lange, hvide sandstrand med de mange, slanke kokospamler og Det indiske Oceans azurblå bølger. Det lille strandhotel, Matemwe Beach Village, har blot 17 værelser, alle på én gang minimalistisk og individuelt indrettede med en afslappet og ’laid back’ atmosfære. Værelserne har eget bad og er placeret i palmetækte hytter beliggende blandt slanke palmer og smukke ironwood-træer kun få meter fra stranden. 

Hotellet er af god standard med personlig betjening og en hyggelig atmosfære. Er man til verdenen under havet, er Matemwe Beach Village næsten et ’must’ – lige ud for stranden ligger den verdensberømte Mnemba Atol med sine fantastiske koraller, og hotellet har en femstjernet IDC PADI dykkerskole. Ønsker man at opleve, hvorfor Zanzibar er kendt som ’Spice Island’, kan man komme på en udflugt til en af øens krydderiplantager.
Læs mere her
Matemwe Beach Village Z Hotel
Se kort

Z Hotel

Beliggenhed: Tanzania, Zanzibar

Z er et charmerende boutique hotel ved en dejlig lille strand i Nungwi på Zanzibars nordligste spids. Beliggenheden på et klippefremspring gør, at der fra hovedparten af hotellet er en fantastisk udsigt over Det indiske Ocean. Desuden er der direkte adgang til stranden med pudderblødt sand, og her ligger flere lokale restauranter og barer. Hele hotellet er renoveret i sommeren 2014 og stilen er moderne med charmerende strejf af lokalt design og kunsthåndværk.
 
De 40 værelser er lyse og indbydende med faciliteter som aircondition, fladskærm TV, iPod docking station, minibar, værdiboks, WiFi og møbleret balkon/terrasse med udsigt til havet eller haven.
 
Hotellets restaurant og bar er opført på pæle over havet og byder på betagende udsigt. I restauranten serveres bl.a. ”alt godt fra havet”, og i baren kan du nyde en eksotisk cocktail og den smukke solnedgang. I den frodige have ligger swimmingpoolen, og herfra er der naturligvis også udsigt til oceanet og livet på stranden. Desuden har hotellet en dejlig spa og er gerne behjælpelig med reservation af snorkel- og dykkerture samt udflugter på havet eller rundt på øen. 
Hotellet er specielt velegnet for par, der ønsker at være tæt på det lokale liv.
Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser