Eksotisk strandferie på Zanzibar

Zanzibar - Zanzibar
 • Bo på arabisk inspireret resort ved blændende hvid strand
 • Turkisblåt hav og farvestrålende koralrev
 • Halvpension, 9 restauranter og masser af faciliteter
 • Oplev multikulturel historisk by og krydderiplantager
Fra det øjeblik du stiger af flyet eller båden og ned i Zanzibars eventyrlige verden, er du transporteret til anden tid og sted. Det er her Afrika møder Arabien i Det Indiske Ocean. 

Lad Zanzibars blændende hvide strande, strålende turkisblå hav og afslappede atmosfære danne rammen om en skøn badeferie. Slap af og nyd lange, solrige dage på Dream of Zanzibar Resort & Spa, hvor du bor direkte ved en lang, hvid sandstrand omgivet af slanke palmer og en frodig have. 

Gæstfrihed og arabisk stemning

På det dejlige resort føler både par og familier sig velkomne. Stedet lægger op til lange gåture på den hvide strand eller kølende dukkerter i det turkisblå ocean. Arkitekturen med lyskalkede bygninger, mauriske buer og stråtækte tage udtrykker klart påvirkningen fra øens arabiske historie og den afrikanske befolkning. Ligeledes er villaer og værelser indrettet med kølige stengulve, himmelsenge, farverige tekstiler og afrikansk kunst. Til dagens måltider kan du vælge mellem velsmagende retter på hele 9 forskellige restauranter og barer med alt fra sushi, burgere, Italian og 'alt godt fra havet' til asiatiske retter og afrikansk-inspireret køkken. I strandbaren kan du nyde eksotiske drinks og i baren Le Souk kan du prøve en vandpibe, suppleret med myntete og søde sager.

Zanzibar Town - en historisk by

I Zanzibar Town bugter de smalle stræder sig mellem gamle bygninger dekoreret med balkoner og gigantiske, udskårne døre, alt imens små fiskerbåde sætter sejl ved kysten, og bønder arbejder i rismarkerne eller plantagerne, der har givet Zanzibar tillægsnavnet ’Krydderiøen’.

Zanzibar - når havet er din legeplads

Havet din legeplads, hvor du kan boltre dig med dykning, snorkling og kitesurfing i det turkisblå hav. Med det tropiske klima og den unikke kultur, plus beach party-scenen for dem der ønsker det, tilbyder øgruppen Zanzibar en fascinerende og yderst fornøjelig oplevelse af det østafrikanske Indiske Ocean. 

Få masser af tid til samvær og afslapning på smukke og eksotiske Dream of Zanzibar Resort & Spa. Lad dig forkæle med massage i spaen, benyt dig af resortets mange vandaktiviteter, og når mørket falder på, kan du et par gange om ugen nyde underholdning med arabisk eller afrikansk temaaften. På denne rejse kommer du helt ned i gear og oplever en flig af Afrika på krydderi-øen.

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Zanzibar

Zanzibar

9 dage

fra kr. 15.260

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Zanzibar - 7 nætter

Dream of Zanzibar Resort & Spa
Se kort

Dream of Zanzibar Resort & Spa

Beliggenhed: Tanzania, Zanzibar

Dream of Zanzibar er et stemningsfuldt resort omgivet af slanke, vajende palmer, beliggende direkte ved den smukke strand Kiwengwa på Zanzibars nordøstlige kyst. Resortet ligger i en stor, frodig have med palmer og farverige blomster. Foran indbyder den hvide strand til lange gåture og det turkisblå Indiske Ocean til en kølende dukkert. Atmosfæren her oser af gæstfrihed og arabisk stemning, og både par og familier føler sig velkomne her.

Øens arabiske historie og afrikanske befolkning præger arkitekturen med lyskalkede bygninger i arabisk/afrikansk stil med mauriske buer og stråtækte tage. Værelserne og villaerne har lyse, kølende stengulve, mørke træmøbler, himmelsenge, farverige tekstiler og afrikansk kunst. Af faciliteter tilbydes aircondition, loftvifte, TV, wi-fi, telefon, værdiboks, minibar, kaffe/te-faciliteter og møbleret terrasse eller balkon med udsigt til den tropiske have eller havet. 

Til frokost og middag kan du vælge mellem velsmagende retter i hele 9 forskellige restauranter og barer - lige fra sushi, burgere, klassiske italienske retter, 'alt godt fra havet' til asiatiske retter og afrikansk inspireret køkken - så her er noget for enhver smag. I strandbaren kan du nyde eksotiske drinks og Le Souk Bar byder på på ægte arabisk stemning med vandpibe, mynte-te og søde sager. 

Tilbring de afslappende feriedage ved poolen eller den lange hvide strand. Lad dig forkæle med massage i den indbydende spa, spil tennis eller benyt dig af nogle af resortets mange vandsportsaktiviteter. Når mørket falder på, er der et par gange om ugen underholdning med eksempelvis arabisk eller afrikansk temaaften. Resortets personale er desuden altid behjælpelig med at bestille f.eks. udflugter og snorkelture.  

Der er cirka 45 km til både hovedbyen Stonetown og lufthavnen.

Dreams of Zanzibar vil være lukket for renovering 1. april 2020 til 1. juli 2020. Resortet vil efterfølgende hedde TUI Blue Bahari . 

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser