Eksotisk strandferie på Zanzibar

Zanzibar - Zanzibar

 • Zanzibars eventyrlige og blændende hvide strande
 • Turkisblåt hav og farvestrålende koralrev
 • Hoteller med direkte adgang til strand
 • Mangfoldig lokalbefolkning og krydderiplantager

Lad dragende Zanzibars eventyrlige og blændende hvide strande, strålende turkisblå hav og afslappede atmosfære danne rammen om en skøn badeferie. Vælg mellem flere dejlige strandhoteller i forskellige prisniveauer og med enten halvpension eller All Inclusive.

Få masser af tid til samvær og afslapning på den smukke og eksotiske ø, Zanzibar. Kom helt ned i gear og opleve en flig af Afrika på krydderi-øen.

Solens varme, det strålende turkisblå hav, de kridhvide strande og øens afslappede atmosfære bekræfter, at I er på ferie i paradis. Kombinér evt. badeferien med et par nætter i historiske Stone Town - så får du den helt perfekte blanding af kultur, historie og strandferie. 

Vælg mellem forskellige dejlige strandhoteller.

Læs mere

Rejseoverblik

 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR

Zanzibar

Zanzibar

7 nætter / 8 dage

fra kr. 11.030

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Zanzibar - 7 nætter

Matemwe Beach Village Breezes Beach Club & Spa Zanzibar
Billigste hotelmulighed
Se kort

Matemwe Beach Village

Beliggenhed: Tanzania, Zanzibar

Det første syn, der møder én, når man ankommer til Matemwe Beach er den lange, hvide sandstrand med de mange, slanke kokospamler og Det indiske Oceans azurblå bølger. Det lille strandhotel, Matemwe Beach Village, har blot 17 værelser, alle på én gang minimalistisk og individuelt indrettede med en afslappet og ’laid back’ atmosfære. Værelserne har eget bad og er placeret i palmetækte hytter beliggende blandt slanke palmer og smukke ironwood-træer kun få meter fra stranden. 

Hotellet er af god standard med personlig betjening og en hyggelig atmosfære. Er man til verdenen under havet, er Matemwe Beach Village næsten et ’must’ – lige ud for stranden ligger den verdensberømte Mnemba Atol med sine fantastiske koraller, og hotellet har en femstjernet IDC PADI dykkerskole. Ønsker man at opleve, hvorfor Zanzibar er kendt som ’Spice Island’, kan man komme på en udflugt til en af øens krydderiplantager.
Læs mere her
Matemwe Beach Village Breezes Beach Club & Spa Zanzibar Riu Palace Zanzihar
Se kort

Breezes Beach Club & Spa Zanzibar

Beliggenhed: Tanzania, Zanzibar

Dette pragtfulde og meget populære hotel har en uovertruffen beliggenhed i en stor tropisk have ved den skønne strand Bwejuu. Rejsemagasinet Conde Nast har kåret Bwejuu stranden på øens østkyst som værende blandt verdens 30 bedste strande. Hotellet er familieejet og –drevet, og gæster oplever her en eksotisk og personlig atmosfære og service. Møbler og kunsthåndværk er fremstillet specielt til hotellet af lokale håndværkere og i blandt er der antikviteter fra øen. 

De 70 værelser er holdt i lyse toner med skønne silkestoffer og mørke træsorter. Alle har aircondition, loftsvifte, køleskab, værdiboks, hårtørrer og stor terrasse til den dejlige have eller med udsigt til stranden og havet. Hotellet tilbyder mange faciliteter og aktiviteter, bl.a. fire restauranter, tre barer, swimmingpool, spa, yoga og meditation, tennisbane, fitness center, vandsportscenter, dykkercenter og cykler.
Læs mere her
Breezes Beach Club & Spa Zanzibar Riu Palace Zanzihar
Se kort

Riu Palace Zanzihar

Beliggenhed: Tanzania, Zanzibar

Riu Palace Zanzibar er et dejligt luksushotel, der ligger på Zanzibars nordvestlige kyst, ikke langt fra byen Ras Nungwi. Hotellet er  et godt og sikkert valg til en afslappende ferie i skønne omgivelser.

Resortet et spredt over 10 hektar land, der skråner let mod den hvide strand og det turkisblå hav. Den unikke beliggenhed betyder, at uanset hvor du befinder dig i den tropiske have med tusindvis af eksotiske planter, så mødes du af en spektakulær udsigt til det Indiske Ocean.

De 100 værelser ligger i lyse 2-etagers bygninger spredt i den store have. De rummelige værelser er på minimum 45 m2 og smukt indrettet i afstemte farver, der matcher den arabisk-afrikansk stil. Her finder du alle ønskelige faciliteter samt stor terrasse eller balkon, der byder på fantastisk udsigt til Det Indiske Ocean.

Hotellet tilbyder tre restauranter og tre barer, internet café og 24-timers roomservice. Desuden en indbydende 50 lang swimmingpool der synes at gå i ét med det turkisblå Indiske Ocean, separat børnepool, bibliotek, tennisbaner, bordtennis, fitnesscenter, børneklub, skøn spa samt forskellige vandsportsaktiviteter. Et par gange om ugen er der aftenunderholdning.

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser