Charme, sjæl og All Inclusive

Zanzibar - Zanzibar
 • All Inclusive under hele opholdet
 • Afrikansk inspireret resort med sjæl og charme
 • Smukt beliggende ved den lange Kiwengwa strand
 • Værelser i haven og bungalows ved stranden
 
Bo med All Inclusive på det afrikansk inspirerede resort, Diamonds Mapenzi Beach direkte ved en lang, hvid strand. Vælg mellem værelse i haven og bungalow ved stranden.

Diamonds Mapenzi Beach er et stemningsfuldt, afrikansk inspireret hotel. Det ligger helt ned til den endeløse, kridhvide strand Kiwengwa på øens østkyst, omkranset af en stor, frodig have med høje, slanke palmer og farverige bougainvilleaer. Hotellet tilbyder i alt 87 værelser beliggende i stråtækte, hvidkalkede bygninger spredt ud i haven og ved stranden. 

En ferie på Diamonds Mapenzi Beach anbefales til både par og familier, og der er naturligvis All Inclusive under hele opholdet.

Stort udvalg af aktiviteter

Diamonds Mapenzi Beach tilbyder en bred vifte af faciliteter og aktiviteter, bl.a. tre restauranter, to barer, swimmingpool, spa, tennisbaner, vandsport, dykning og aftenunderholdning. Desuden arrangerer hotellets aktivitets-team også spil og sport.

Zanzibar Town - en historisk by

Tag på udflugt til Zanzibar Town, hvor de smalle stræder bugter sig mellem gamle bygninger dekoreret med balkoner og gigantiske, udskårne døre, og oplev en historisk by, hvor arabisk og afrikansk kultur er smeltet sammen til det der i dag er Zanzibar, også kaldet Krydderiøen. Besøg den ikoniske bygning 'House of Wonders' der ligger med søjler og balkoner ud mod havnefronten. De enorme udskårne døre siges at være de største i Østafrika, flankeret af to bronzekanoner med portugisiske indskrifter, der daterer dem til det 16. århundrede. Indenfor har Nationalmuseet for Historie og Kultur udstillinger om den swahiliske civilisation og befolkningen i Det Indiske Ocean.

Zanzibar - oplev en utrolig verden i havet

Når du bor på den smukke hvide strand Kiwengwa på Zanzibars østkyst kan du boltre dig med dykning, snorkling og kitesurfing i det turkisblå hav. Med det tropiske klima og den unikke kultur, plus beach party-scenen for dem der ønsker det, tilbyder øgruppen Zanzibar en fascinerende oplevelse af Det Indiske Ocean. Få masser af tid til samvær og afslapning på smukke og eksotiske Zanzibar. Kom helt ned i gear og opleve en flig af Afrika på krydderi-øen.

Grøn Profil med Travelife

Diamonds Mapenzi Beach er registreret i Travelife, der er turismens internationale miljømærke og viser, at et hotel lever op til en række stramme miljøkrav på områder som energi, vand, bæredygtig mad, CSR mv. Med et ophold på Diamonds Mapenzi Beach bor du således på et hotel, der er med til at passe på miljøet uden at gå på kompromis med kvalitet og service.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Zanzibar

Zanzibar

9 dage

fra kr. 15.075

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Zanzibar - 7 nætter

Diamonds Mapenzi Beach
Se kort

Diamonds Mapenzi Beach

Beliggenhed: Tanzania, Zanzibar

Diamonds Mapenzi Beach er et stemningsfuldt hotel med sjæl og charme. Hotellet ligger helt ned til den endeløse og kridhvide Kiwengwa strand på øens østkyst, omkranset af en stor, frodig have med masser af slanke palmer og farverige bougainvilleaer. En ferie på Diamonds Mapenzi Beach Club anbefales til både par og familier, og der er naturligvis All Inclusive under hele opholdet.

Hotellet tilbyder i alt 87 stråtækte, hvidkalkede bungalower med forskellige beliggenhed i haven og ved stranden. Alle bungalower har en dejlig, møbleret veranda og de er hyggeligt indrettet i lokal stil og udstyret med aircondition, loftsvifte, værdiboks, telefon, hårtørrer, kaffe/te-faciliteter og minibar. Bemærk at der ikke er TV på værelset, men hotellet tilbyder fælles TV-stue. 

Vælg mellem tre forskellige restauranter og 2 barer, og så er der naturligvis dejlig swimmingpool. Under opholdet kan du benytte hotellets forskellige faciliteter, f.eks. tennisbaner, massagecenter og vandsportsaktiviteter og ydermere arrangeres hotellets aktivitets-team forskellige aktiviteter som bueskydning, strandvolley og -fodbold, bordtennis, dart mv. ligesom der er aftenunderholdning et par gange om ugen. Desuden kan der på hotellet bestilles udflugter til lands og til vands. 

Der er cirka 45 km til både hovedbyen Stonetown og lufthavnen.

Grøn Profil med Travelife

Diamonds Mapenzi Beach er registreret i Travelife, der er turismens internationale miljømærke og viser, at et hotel lever op til en række stramme miljøkrav på områder som energi, vand, bæredygtig mad, CSR mv. Med et ophold på Diamonds Mapenzi Beach bor du således på et hotel, der er med til at passe på miljøet uden at gå på kompromis med kvalitet og service.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser