Zanzibars stemningsfulde resort

Zanzibar - Zanzibar
 • Zanzibars eksotiske østkyst mod Det Indiske Ocean
 • Bo i tropiske omgivelser ved den skønne strand Bwejuu
 • Svensk familieejet resort med lokal kunst og arabisk indretning
 • 4 restauranter samt mange faciliteter

Lad Zanzibars blændende hvide strand og strålende turkisblå hav, danne rammerne for den perfekte strandferie i en afslappede og charmerende atmosfære.

Breezes Beach Club & Spa Zanzibar er et familieejet hotel med en ganske særlig og hyggelig atmosfære. Det pragtfulde og meget populære hotel har en uovertruffen beliggenhed i en stor tropisk have ved den skønne strand Bwejuu. Rejsemagasinet Conde Nast har kåret Bwejuu-stranden på Zanzibars østkyst som værende blandt verdens 30 bedste strande. På det familiedrevne hotel oplever du som gæst en eksotisk og personlig atmosfære og service. Møbler og kunsthåndværk er fremstillet specielt til hotellet af lokale håndværkere og i blandt er der antikviteter fra øen.

Stort udvalg af aktiviteter

Breezes Beach Club & Spa Zanzibar tilbyder en sand overflod af faciliteter og aktiviteter, bl.a. fire restauranter, tre barer, swimmingpool, spa, yoga og meditation, tennisbane, fitness center, vandsportscenter, dykkercenter og cykler.

Zanzibar Town - en historisk by

I Zanzibar Town bugter de smalle stræder sig mellem gamle bygninger dekoreret med balkoner og gigantiske, udskårne døre, alt imens små fiskerbåde sætter sejl ved kysten, og bønder arbejder i rismarkerne eller plantagerne, der har givet Zanzibar tillægsnavnet ’Krydderiøen’.

Zanzibar - oplev en utrolig verden i havet

Når du bor ved kysten med de underskønne strande er havet din legeplads, hvor du kan boltre dig med dykning, snorkling og kitesurfing i det turkisblå hav. Med det tropiske klima og den unikke kultur, plus beach party-scenen for dem der ønsker det, tilbyder øgruppen Zanzibar en fascinerende og yderst fornøjelig oplevelse af Det Indiske Ocean. 

Få masser af tid til samvær og afslapning på smukke og eksotiske Zanzibar. Kom helt ned i gear og opleve en flig af Afrika på krydderi-øen. Kombinér eventuelt badeferien med et par nætter i historiske Stone Town - så får du den helt perfekte blanding af kultur, historie og strandferie. 

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Zanzibar

Zanzibar

9 dage

fra kr. 12.550

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Zanzibar - 7 nætter

Breezes Beach Club & Spa Zanzibar
Se kort

Breezes Beach Club & Spa Zanzibar

Beliggenhed: Tanzania, Zanzibar

Dette pragtfulde og meget populære hotel har en uovertruffen beliggenhed i en stor tropisk have ved den skønne strand Bwejuu. Rejsemagasinet Conde Nast har kåret Bwejuu stranden på øens østkyst som værende blandt verdens 30 bedste strande. Hotellet er familieejet og –drevet, og gæster oplever her en eksotisk og personlig atmosfære og service. Møbler og kunsthåndværk er fremstillet specielt til hotellet af lokale håndværkere og i blandt er der antikviteter fra øen.

De 70 værelser er holdt i lyse toner med skønne silkestoffer og mørke træsorter. Alle har aircondition, loftsvifte, køleskab, værdiboks, hårtørrer og stor terrasse til den dejlige have eller med udsigt til stranden og havet. Hotellet tilbyder mange faciliteter og aktiviteter, bl.a. fire restauranter, tre barer, swimmingpool, spa, yoga og meditation, tennisbane, fitness center, vandsportscenter, dykkercenter og cykler.

Rejser du alene bor du i et større Deluxe Room. 

Officiel hotelkategori: 4*

 

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser