Z Hotel

Tanzania - Zanzibar
  • Charmerende boutique hotel
  • Unik beliggenhed på klippe 
  • Restaurant og bar på pæle over havet
  • Lokale restauranter ved stranden

Charmerende, fantastisk, dejligt og spændende er bare nogle af de ord man ville knytte til Z Hotel!

Z er et charmerende boutique hotel ved en dejlig lille strand i Nungwi på Zanzibars nordligste spids. Beliggenheden på et klippefremspring gør, at der fra hovedparten af hotellet er en fantastisk udsigt over Det indiske Ocean. Desuden er der direkte adgang til stranden med pudderblødt sand, og her ligger flere lokale restauranter og barer. Hele hotellet er renoveret i sommeren 2014 og stilen er moderne med charmerende strejf af lokalt design og kunsthåndværk.
 
De 40 værelser er lyse og indbydende med faciliteter som aircondition, fladskærm TV, iPod docking station, minibar, værdiboks, WiFi og møbleret balkon/terrasse med udsigt til havet eller haven.
 
Hotellets restaurant og bar er opført på pæle over havet og byder på betagende udsigt. I restauranten serveres bl.a. ”alt godt fra havet”, og i baren kan du nyde en eksotisk cocktail og den smukke solnedgang. I den frodige have ligger swimmingpoolen, og herfra er der naturligvis også udsigt til oceanet og livet på stranden. Desuden har hotellet en dejlig spa og er gerne behjælpelig med reservation af snorkel- og dykkerture samt udflugter på havet eller rundt på øen. 
Hotellet er specielt velegnet for par, der ønsker at være tæt på det lokale liv.
Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Inger

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.