Natur og strandferie på Sri Lankas østkyst

Sri Lanka - Negombo, Sigiriya, Passikudah, Minneriya National Park

 • Naturoplevelser og ægte srilankansk gæstfrihed
 • Minneriya National Park med vilde elefanter
 • Den historiske Sigiriya-klippe og ruinbyen Polonnaruwa
 • Afslappende badeferie ved Sri Lankas uberørte østkyst

En lille rundrejse med lokal engelsktalende rejseleder til Minneriya National Park med elefanter, den historiske Sigiriya-klippe og ruinbyen Polonnaruwa indleder ferien. Herefter ophold på et dejligt førsteklassehotel ved Sri Lankas smukke og uberørte østkyst. Rejsen kan eventuelt forlænges med badeferie på Maldiverne.

Kombiner en afslappende badeferie ved Sri Lankas helt uberørte østkyst med en rundrejse, hvor du bestiger den historiske Sigiriya klippe, tager på safari og ser elefanter i Minneriya National Park, besøger den tidligere konge by Polonnaruwa og oplever Sri Lankas smukke og bjergfyldte indre. 

På badeferien bor du på Amaya Beach Resort, som er et dejligt førsteklasseshotel beliggende ved den smukke østkyst. 

Gå lange ture på stranden, som du har næsten for dig selv, slap af med en god bog eller blive forkælet med massage eller Ayuverda behandlinger i hotellet fantastiske spa. 

Få også en smagsprøve på Sri Lankas store kulturskatte og smukke natur - oplev f.eks. elefanterne i Minneriya National Park og bestig den hellige klippe, Sigiriya. 

Bo på det unikke og charmerende 98 Acres Resort i højlandet, et sted som også byder på mange store naturoplevelser og æge srilankansk gæstfrihed.

Kombinér Sri Lanka med badeferie på Maldiverne 
Hvorfor ikke kombinere rundrejsen i Sri Lanka med fantastisk badeferie i ø-paradiset Maldiverne. Slap af på kridhvide strande og udforsk det farverige og forunderlige liv under havets overflade. Kontakt os for et tilbud.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG

Sri Lanka

Negombo, Sigiriya, Passikudah, Minneriya National Park

10 nætter / 11 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Negombo Passikudah

Rejser til Negombo

Negombo er en større by i Sri Lanka, beliggende på vestkysten af øen ved mundingen af Negombo Lagoon i Western Province.
Læs mere
Negombo Passikudah

Rejser til Passikudah

Passikudah er en stille badeby på Sri Lankas østkyst, beliggende ca. 35 kilometer nord for den større by, Batticaloa.
Læs mere

Dagsprogram

Dag 2
Negombo
Dag 3
Sigiriya
Dag 4
Passikudah
Dag 5 - 8
Passikudah
Dag 9 - 10
Ella
Dag 11 - 12
Colombo

Dag 2

Negombo

Dag 1 - København - Colombo

Afrejse København med kurs mod Sri Lanka.

Dag 2 - Colombo lufthavn - Negombo (Morgenmad)

Velkommen til Sri Lanka. I lufthavnen bliver du mødt af vores repræsentant og kørt til hotellet i Negombo. Negombo er berømt for flere hundrede års traditioner for fiskeri fra stranden og området var det første internationale feriested i Sri Lanka. Nyd den betagende solnedgang på en slentretur på stranden, eller slap af på hotellet med en cocktail i hånden og næsen vendt mod Det indiske Ocean. Du er jo på ferie! Overnatning: Jetwing Blue, Negombo.

Læs mere

Dag 3

Sigiriya

Dag 3 - Negombo – Sigiriya (Morgenmad)

Efter morgenmad på hotellet påbegyndes dagen køretur til Sigiriya, hvor du checker ind på hotellet og efterfølgende har lidt tid til at slappe af. Sidst på eftermiddagen, når det er lidt køligere,skal du besøge og evt. bestige en af øens største attraktioner, den smukke, dramatiske og historiske Sigiriya klippe - af mange anset værdig til at blive kaldt "verdens 8. vidunder". Klippen var i sin tid Kong Kasyapa's fort. Selve klippen hæver sig ca. 180 meter over junglen, og der er mere end 1000 trin til toppen, men derfra belønnes du med en ubeskrivelig udsigt. Undervejs til toppen kan du, i nicher hugget ind i klippen, se smukke kvinde-freskoer - enestående i deres fantastiske farver, som har holdt i næsten 1500 år. Opstigningen til Sigiriya-klippen anbefales ikke, hvis du er dårligt gående.

Overnatning: Aliya Resort, Sigiriya.

Læs mere

Dag 4

Passikudah

Dag 4 - Sigiriya - Minneriya National Park - Polonnaruwa - Passikudah (Morgenmad)

Morgenmaden indtages på hotellet og herefter venter en stor oplevelse, for du skal på safari i Minneriya National Park. Parken blev anlagt for langt over tusind år siden, og vilde dyr samles omkring det menneskeskabte reservoir for at drikke og bade. I den tørre sæson er området især et vigtigt samlingssted for elefanterne. Her kan du være heldig (i perioden august-september) at opleve et helt unikt fænomen, The Gathering, som ikke ses tilsvarende andre steder i verden. Op mod 300 elefanter mødes i enorme grupper, og Minneriya nationalparken og vådlandsområdet har fået international bevågenhed pga. netop dette fænomen.

Efter denne dejlige oplevelse er der tid til at besøge Polonnaruwa ruinkomplekset, som tidligere var Sri Lankas første konge by. De forbløffende omgivelser indeholder mange fantastisk velbevarede hinduistiske og buddhistiske skatte og vidner om en storslået fortid. Polonnaruwa ruinerne er naturligvis på UNESCOs verdensarvsliste.

Herefter fortsætter turen til dit strandhotel i Passikudah.Overnatning på Amaya Beach Resort, Passikudah.

Læs mere

Dag 5 - 8

Passikudah

De næste 3 dage tilbringes i Passikudah, hvor du har dagene til fri disposition. Den lille hyggelige og ikke-turistede by ligger ved Sri Lankas østkyst omkring 35 km fra Batticaloa. Den skønne og stort set uberørte strand indbyder til lange gåture i vandkanten og bugten lokker med sit lune og klare vand. Og i solnedgangen reflekterer sandet de sidste solstråler og gløder gyldent og varmt inden tusmørket falder på. Slap af og læs en bog i skyggen af de vajende palmer eller forkæl dig selv med afslappende massage i hotellets dejlige spa. 

Har du lyst til at opleve lidt, så tag en tur ind til østkystens næststørste by, Batticalao, og besøg ruinerne af det historiske hollandske fort, hindutempler og moskéer. Byen er også kendt for sine ”syngende fisk” i lagunen – et fænomen der kan høres på klare, månelyse nætter i sommerhalvåret og som endnu ingen har kunnet forklare. 

For dykkere byder havet omkring Passikudah på nogle glimrende dykkesteder, f.eks. vraget af det britiske flådeskib fra WW2, HMS Hermes. Overnatning: Amaya Beach Resort, Passikudah

Læs mere

Dag 9 - 10

Ella

Dag 9 - Passikudah – Ella (Morgenmad)

Efter morgenmad på hotellet forlades den smukke og uberørte østkyst og turen går atter ind i højlandet til Ella og det særdeles charmerende og unikke 98 Acres Resort, hvor du skal bo de næste par nætter. Den lille by Ella ligger 1000 meter over havet i te-distriktet og byder på aldeles bjergtagende udsigter over et af Sri Lankas smukkeste områder. Overnatning: 98 Acres Resort, Ella 

Dag 10 - Ella (Morgenmad)

Morgenmad på hotellet og herefter er dagen fri til forskellige aktiviteter i de naturskønne omgivelser. Vælg mellem en fugleekspedition, besøg i en te-plantage og te-fabrik inkl. te-smagning, landsbytur, cykeltur eller trekking i frodige, kuperede landskab. Du arrangerer selv med hotellet, hvad du har lyst til at deltage i. Overnatning: 98 Acres Resort, Ella.

Læs mere

Dag 11 - 12

Colombo

Dag 11 - Ella - Colombo (Morgenmad) 

Morgenmad på hotellet og så påbegyndes dagens sceneriske køretur til Colombo. Turen går via byen Ratnapura, som er centrum for udvinding af de berømte og eftertragtede srilankanske ædelsten, og Ratnapura betyder da også slet og ret ædelsten-byen. 

Endemålet for dagen etape er hovedstanden, Colombo. Byen byder på en række seværdigheder, og hvis tiden tillader, så besøg f.eks. det summende handels- og markedskvarter, Pettah, og oplev hvordan handler indgås under livlig og højlydt diskussion. Overnatning: Cinnamon Lakeside Hotel, Colombo. 

Dag 12 - Colombo - Lufthavn (Morgenmad)

Efter morgenmaden er der afgang til lufthavnen for at påbegynde hjemrejsen til Danmark. Vi håber, at du har nydt dit ophold på Sri Lanka og forlader øen med mange gode minder.

Dag 13 - København

Ankomst København.

Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Inger, Kristina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.