Rejser til Tangalle

  • Rejsetid

    13 - 15

  • Bedste årstid

    december - marts

  • Tidsforskel

    3,5 - 4,5

Tangalle er et nirvana for strandelskere med åbne, brede sandstrande, palmer og frodig natur.


Beliggende på den sydøstlige kyst af Sri Lanka er Tangalle en stor by i distriktet Hambantota, og den største du finder på de kanter før Hambantota by. Tangalle bærer stadig præg af den gamle verdens charme. Kysten nær Tangalle har et mildt klima i forhold til resten af distriktet med skønne sandstrande - perfekt til en afslappende badeferie. 

Navnet Tangalle på singalesisk er afledt af ”ran” eller ”gylden klippe”, som vedrører en lokal legende om en mand, som spiste et måltid dér på klipperne og blev forvandlet til guld. 

Seværdigheder omkring Tangalle

Mulkirigala Rock Tempel ligger 20 km nord for byen på en kampesten i 200 meters højde. Ifølge ældgamle inskriptioner hugget på selve klippen går Mulkirigala næsten 2000 år tilbage, da det var et buddhistisk kloster. Du finder vægmalerier og en liggende Buddha statue og flere grottetempler i forskellige højder, mens du stiger op mod toppen af klippen. 

Kalametiya Fuglereservat ligger 24 km øst for Tangalle og er et område med kystlaguner og mangrover. Området huser fire nationalt truede fuglearter samt mange andre.

Rekawa Turtle Conservation Project finder du 10 km øst for byen. På stranden kan du opleve intet mindre end fem forskellige skildpaddearter. Stedet har et skildpadde-overvågningsprogram, som beskytter skildpaddernes redeområder, indtil de små babyskildpadder har bevæget sig sikkert i havet.

Læs mere
Vil du til ?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.