Amaya Beach Resort

Sri Lanka - Passikudah
  • Førsteklassehotel
  • Direkte ved strand
  • Rummelige værelser
  • Fantastisk udsigt

Perfekt placering i naturskønne omgivelser med mulighed for at opleve helt unikke aktiviteter !

Amaya Beach Resort er et dejligt førstklassehotel beliggende i Passikudah på Sri Lankas uspolerede og naturskønne østkyst. Hotellet ligger ca. 35 km nord for byen Batticaloa, som udgør østkystens administrative center. Beliggenheden helt ned til stranden i Passikudah bugten er uovertruffen, og med et stort koralrev der beskytter bugten, er havet som oftest roligt med optimale forhold for badning og vandsport. Flere steder i bugten byder mindre koralrev på fine snorkelmuligheder. 

Hotellet tilbyder 126 rummelige og lyse værelser på minimum 47 m2 – de fleste med direkte udsigt til stranden og havet. Til måltiderne kan vælges mellem flere restauranter med forskellige temaer, og i baren kan du slappe af med en drink og nyde udsigten til den smukke kystlinje og det turkisblå hav. Nyd solen ved den store swimmingpool eller på stranden, og for de aktive tilbydes vandsportsaktiviteter og snorkelture til det ydre rev, Mushroom Reef. For børn og unge tilbydes børneklub og teenager-zone. spa'en frister med afslappende massager og Ayurvedic behandlinger med 100 % naturprodukter i luksuriøse omgivelser.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.