Paradise Beach Hotel

Sri Lanka - Negombo

  • Turistklassehotel
  • Tæt på butikker, restauranter og seværdigheder
  • Moderne faciliteter
  • Swimmingpool og børnepool

På dette hotel er man et stenkast fra både strand, butikker, restauranter og seværdigheder - alle ingredienserne til en vellykket ferie !

Paradise Beach er et populært turistklassehotel direkte ved stranden i byen Negombo, lidt nord for lufthavnen. Beliggenheden er perfekt i forhold til restauranter, butikker og seværdigheder i Negombo og omegn samt udflugter ind på øen. Paradise Beach har 62 pæne og rene men enkelt indrettede værelse med aircondition, TV, kaffe/te-faciliteter, værdiboks og balkon/terrasse der vender mod haven og havet, men der er ikke garanteret havudsigt fra alle værelser. Værelserne ligger i en 4-etagers hestesko-formet bygning, der omkranser pool-området med flere små sammenhængende pools samt børnepool. Der er naturligvis restaurant, bar, 24-timers room service, internet adgang i lobbyen samt bordtennis. Fra hotellets område er der direkte adgang til den lange, brede strand med gyldent sand.

Læs mere

Hoteloverblik

Få sammensat et rejsetilbud med dette hotel

Bemærk: hotel sælges kun som en del af en samlet rejse inklusiv flybillet
Ønsket afrejsedato
Eventuelle kommentarer til rejsen
Kontaktperson
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Peter

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.